خواص درمانی و کاربردهای صنعتی:
پوملو خواص گریپ فروت را دارد و سرشار از ویتامین های A، B ،C و املاح معدنی فسفر، پتاسیم، فیبر و آنتی اکسیدان است. ویتامین C پوملو چند برابر پرتقال و قابلیت جایگزینی با این میوه را دارد.
پوملو اشتها را تحریک می کند، هضم غذا را سرعت می بخشد و روی ترشحات معده و صفرا اثر غیرقابل انکاری دارد.
این میوه به دلیل دارا بودن پتاسیم، ادرارآور خوبی است، به دفع سموم و مواد زاید بدن کمک و از افزایش فشار خون جلوگیری می کند.
پوملو حاوی آنزیم های چربی سوزی است که از افزایش تری گلیسیرید و کلسترول بد خون پیشگیری و به کاهش قند خون کمک می کند و مصرف آن برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند توصیه می شود.
گریپ فروت چینی به دلیل دارا بودن اسیدهای آلی طبیعی از خستگی، سستی و رخوت می کاهد.
ویتامین C آن برای تقویت خاصیت ارتجاعی عروق مفید است.
ویتامین A موجود در آن باعث تقویت بینایی می شود و به بهبود سریع زخم ها کمک می کند.
پوملو به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان های قوی با تقویت سیستم دفاعی بدن از بروز بیماری های عفونی می کاهد.
در پوست این میوه مقادیر زیادی بیوفلاونوئید وجود دارد که میزان استروژن را در بدن خانم ها متعادل و از ابتلا به سرطان سینه می کاهد.
پوملو را هم می توان به صورت تازه خورد و هم می توان آب آن را مصرف کرد. بهتر است انواع صورتی و قرمز آن را استفاده نمایید زیرا اینها حاوی مقادیر بیشتری از مواد مغذی هستند و در عین حال شیرین تر نیز می باشند.
برای آبگیری این میوه باید دقت کنید که در هنگام پوست کندن آن لایه ی داخلی اش را دور نیندازید زیرا حاوی مواد مغذی ضدسرطانی فوق العاده ای است.
اگر پوملو خیلی ترش بود می توانید آن را با کمی عسل شیرین نمایید.
|