فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۴         
  

Gymnadenia conopsed که به فارسی ثعلب پروانه ای نامیده میشود، گیاهی از خانواده بومی شمال کشور می باشد. نیاز های این گیاه عبارتند از نور: کم رطوبت: کمی مرطوب دمای محیط: 15-20 خاک: کوهپایه ها و زیر سایه درختان
ثعلب پروانه ای
ثعلب پروانه ای

نام علمي
Gymnadenia conopsed
نام لاتين
خانواده (تيره)

خصوصیات - معرفی


گل های فراوان کوچک صورتی و معطر دارد. گلبرگ ها و کاسبرگ ها هم اندازه است. زمان گلدهی اواسط خرداد تا اوایل مرداد می باشد. این گیاه در سایه درختان جنگلی رشد می کند و در نواحی شمالی کشور بیشتر دیده می شود. گیاهی علفی، پایا و دارای غده های گرد است. ارتفاع این گیاه به 30 تا 40 سانتی متر می رسد. برگ های پایینی نیزه ای شکل، باریک یا گاهی بیضی هستند. پایه آنها در اطراف گل رشد می کند که به برگ های نازک تر ساقه می چسبند و تقریبا تا گل ها را می پوشانند. برگ ها سبز و بدون لکه هستند. 




شرایط نگهداری ثعلب پروانه ای



نور مورد نياز
نور مورد نیاز گیاه ثعلب پروانه ای
کم
آبياري و رطوبت
رطوبت مورد نیاز  ثعلب پروانه ای
کمی مرطوب
دماي مورد نياز
دمای مورد نیاز  ثعلب پروانه ای
15-20 درجه سانتیگراد
خاک مورد نياز
خاک مورد نیاز  ثعلب پروانه ای
کوهپایه ها و زیر سایه درختان

این گیاه به سرما حساس نیست. این گونه دوجنسه می باشد و توسط زنبورها و پروانه ها گرده افشانی می شوند. این گیاه در سایه رشد می کند و خاک مرطوب یا خشک را ترجیح می دهد. 



خواص و کاربردهای دارویی و صنعتی


ثعلب ماده ای مانند نشاسته است با مزه شیرین با بوی نسبتا ناخوشایند، این ماده خیلی مغذی است در نوشیدنی ها به کار می رود و برای تهیه نان استفاده می شود. در درمان سوزش و ناراحتی های معده و روده به کار می رود. 





منابع :
In the Footsteps of Renz: Orchids in Iran Karel Kr


 
 
 


گياهان ديگر از همين خانواده :
 
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2022 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.