فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۱/۱۱/۱۴         
  

Convolvulus fruticosus که به فارسی پیچک درختچه ای نامیده میشود، گیاهی از خانواده بومی بومی فارس (اقلید) می باشد. نیاز های این گیاه عبارتند از نور: زیاد رطوبت: خشک دمای محیط: 18-25 خاک: مکان های صخره ای و دشت ها
پیچک درختچه ای
پیچک درختچه ای

نام علمي
Convolvulus fruticosus
نام لاتين
خانواده (تيره)

خصوصیات - معرفی


گیاهی است چند ساله از خانواده پیچک صحرایی، که ریزوم ها سفید رنگ بوده و در تمام هات گسترده شده اند و گوشتی و آبدار هستند. پیچک درختچه ای دارای استولون های 30 تا 120 سانتیمتری هستند. برگ های آن متقابل و پیکانی شکل، گل هایش سفید تا سفید صورتی و شیپور مانند است. گلدهی آن مختص فصل خاصی نیست و گل های آن به تدریج باز می شوند. بذرها به رنگد سیاه و گاه قهوه ای متمایل به خاکستری است. 





نور مورد نياز
نور مورد نیاز گیاه پیچک درختچه ای
زیاد
آبياري و رطوبت
رطوبت مورد نیاز  پیچک درختچه ای
خشک
دماي مورد نياز
دمای مورد نیاز  پیچک درختچه ای
18-25 درجه سانتیگراد
خاک مورد نياز
خاک مورد نیاز  پیچک درختچه ای
مکان های صخره ای و دشت ها

خواص و کاربردهای دارویی و صنعتی


دارای اثر مسهلی و صفرا بر است و این خاصیت بیشتر پس از مصرف برگ و مخصوصا ریشه های آن ظاهر می گردد. از آن برای رفع زردی هم استفاده می شود. 



نحوه تکثیر پیچک درختچه ای


پیچک درختچه ای از طریق بذر و ریزوم های زیر زمینی تکثیر می یابند. 



سایر اطلاعات


ریشه کنی پیچک درختچه ای به دلیل وجود ریشه های عمیق با انشعابات فراوان، استولون و بذرهای با دوام ( دارای قوه نامیه بسیار زیاد، حفظ قوه نامیه تا 50 سال) غیر ممکن است. 





منابع :
http://www.irandeserts.com
بررسی فلور، شکل‌های رویشی و انتشار جغرافیایی عناصر
معرفي فلور، شكل زيستي و پراكنش جغرافيايي گياهان مر


 
 
 


گياهان ديگر از همين جنس :
 



گياهان ديگر از همين خانواده :
 
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2023 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.