فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز شنبه ۱۴۰۳/۲/۱         
  

Garcinia kola bitter kola که به فارسی گارسینیا کولا نامیده میشود، گیاهی از خانواده کلازیاسه، بومی نواحی گرمسیر آفریقا می باشد. نیاز های این گیاه عبارتند از نور: زیاد رطوبت: کمی مرطوب دمای محیط: نواحی گرمسیری خاک: انواع مختلفی از خاک ها
گارسینیا کولا
گارسینیا کولا

دانستنیهای علمی



نام علمي
Garcinia kola
نام لاتين
bitter kola
خانواده (تيره)


جنس گیاهی گارسینیا دارای گیاهانی همیشه سبز و دوپایه است. گونه ی گارسینیا کولا یا "قهوه سودانی تلخ" یکی از گونه های جنس گارسینیا است که بومی جنگل های گرمسیر آفریقا می باشد. این گیاه، میوه هایی با بذرهای خوراکی تولید می کند. 
دانه کولا یا Kula nut میوه درخت کولا است، از جنس درختان بومی جنگل های انبوه مناطق گرمسیری آفریقا می باشد. مغز آن به عنوان طعم دهنده در نوشابه ها نیز استفاده می شود، و یکی از اجزای اصلی آن می باشد.
درخت گارسینیا کولا یا قهوه ی سودانی تلخ، درختی است که میوه، بذرها و پوست آن برای درمان برخی از بیماری های مزمن و درمان بیماری هایی مانند سرفه و تب مورد استفاده قرار می گرفت.



گارسینیا کولا گارسینیا کولا

شرایط نگهداری گارسینیا کولا



نور مورد نياز
نور مورد نیاز گیاه گارسینیا کولا
زیاد
آبياري و رطوبت
رطوبت مورد نیاز  گارسینیا کولا
کمی مرطوب
دماي مورد نياز
دمای مورد نیاز  گارسینیا کولا
نواحی گرمسیری
خاک مورد نياز
خاک مورد نیاز  گارسینیا کولا
انواع مختلفی از خاک ها


گارسینیا آکومیناتا به خوبی در گستره وسیعی از خاک ها رشد می کند و حتی نسبت به خاک های فقیر از نظر مواد غذایی و یا خاک های سنگین رسی نیز متحمل می باشد.
این درختان بسیار کندرشد بوده و 5 تا 7 سال طول می کشد تا به میوه دهی برسند.
درختان جوان باید در برابر سرما حفاظت شوند زیرا در نواحی سرد، میوه تولید نخواهند کرد.
از نظر نیاز نوری، آفتاب کامل یا کمی سایه را ترجیح می دهد.



Garcinia kola Garcinia kola

مقابله به آفات گارسینیا کولا



دانه کولا یک میوه حاوی کافئین از درختان همیشه سبز از جنس کولا است.
دانه کولا دارای دو درصد کافئین می باشد. دانه این گیاه دارای عطر و طعم تلخ و حاوی کافئین می‌باشد.
آجیل کولا بخش مهمی از رسوم سنتی معنوی و فرهنگی و مذهبی در غرب آفریقا، به ویژه نیجر و نیجریه می باشد.
در آفریقا از دانه های این گیاه داروهایی جهت درمان ویروس ابولا و آنفولانزا ساخته می شود. همچنین ساقه، پوست و بذرهای این گیاه برای درمان تب حاد، التهابات دستگاه تنفسی و عفونت های گلو مورد استفاده قرار می گیرد.
دانه های این گیاه حاوی 2 تا 5 درصد کافئین، 0.1 تا 2.5 درصد تئوبرومین، تئوفیلین، فنل، phlobaphens (kola ، epicatechin ، D-catechin ، تانیک اسید، قند، سلولز و آب است. 



گارسینیا کولا گارسینیا کولا

نحوه تکثیر گارسینیا کولا



تکثیر این گیاهان از طریق کشت بذرها صورت می گیرد. بهترین زمان برای کشت بذرها، بلافاصله پس از برداشت آنها است. این بذرها اگر سریعاً پس از برداشت کشت نشوند، قدرت جوانه زنی آنها کاهش می یابد. برخی مطالعات نشان داده که جوانه زنی بذرهای این گیاه مشکل است و قبل از کشت باید با استفاده از تیمارهایی خواب بذرها را شکست. بذور این گیاهان دارای خواب فیزیکی بوده زیرا دارای پوشش سخت می باشند. برای رفع پوشش سخت می توان از برخی مواد شیمیایی استفاده نمود یا اینکه بذور را در آب به مدت 72 ساعت خیساند. این بذرهای تحت تیمار کشت شده پس از 2 هفته جوانه خواهند زد. نهال های بذری در شرایط سایه و رطوبت کافی به سرعت رشد خواهند کرد. در صورت مدیریت صحیح خاک و شرایط رشد گیاه، نهال های بذری حاصل پس از 3 تا 5 سال به باردهی خواهند رسید.



bitter kola bitter kola



منابع :
http://realnewsmagazine.net/health/the-many-benefi
http://www.livestrong.com/article/158822-uses-of-g
https://en.wikipedia.org/wiki/Garcinia_kola
https://fa.wikipedia.org/wiki/


 
 
 


گياهان ديگر از همين جنس :
 



گياهان ديگر از همين خانواده :
 
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.