فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۶/۲۳         
  

Capsicum praetermissum CUMARI که به فارسی کوماری نامیده میشود، گیاهی از خانواده سیب زمینیان ، بومی آمریکای جنوبی می باشد. نیاز های این گیاه عبارتند از نور: زیاد رطوبت: کمی مرطوب دمای محیط: نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری خاک: خاک هایی با رطوبت کافی
کوماری
کوماری

دانستنیهای علمی



نام علمي
Capsicum praetermissum
نام لاتين
CUMARI
خانواده (تيره)


"کوماری" گیاهی از جنس فلفل (Capsicum) و از خانواده ی بادمجانیان (Solanaceae) می باشد. این گیاه بومی آمریکای جنوبی به ویژه جنوب برزیل است و در این نواحی به صورت وحشی و خودرو یافت می شود. در نواحی بومی، میوه ها از روی گیاهان خودرو جمع آوری می شوند و یا اینکه در بازارهای محلی به فروش می رسند. از این گیاه در برخی نواحی به عنوان گیاهی زینتی استفاده می شود. اما میوه های تند آن نیز ارزش خوراکی داشته و بسیار مورد علاقه ی فلفل دوستان 
می باشد.  



کوماری کوماری

خصوصیات - معرفی



کوماری گیاهی بوته ای یا درختچه ای با عادت رشد مستقیم و به طول بیش از 1.5 متر است. بخش های جوان گیاه دارای کرک های پراکنده بوده ولی بخش های قدیمی و پایین تر گیاه فاقد کرک می باشند. برگ ها حدود 8 سانتیمتر طول و 6.3 سانتیمتر نیز پهنا داشته و نوک تیز هستند. این برگ ها بر روی دمبرگ هایی به طول حدود 3.5 سانتیمتر قرار دارند. برگ ها دارای کرک های انبوه تا کم پشت می باشند. گل ها به صورت گروه های دو تا سه تایی با دمگلی راست و عمودی به طول 1.2 سانتیمتر دیده می شوند. کاسه ی گل طویل به طول حدود 1.5 میلیمتر بوده و دارای پنج دندانه ی نیزه ای – خطی به طول حدود یک میلیمتر است. جام گل دارای تقارن شعاعی است و حدود 1.2 تا 1.5 سانتیمتر نیز قطر دارد. کناره های جام گل به رنگ ارغوانی یا بنفش است که در ابتدا دارای نقاطی به رنگ زرد – طلایی دیده می شود. میله ی پرچم به رنگ سفید و به طول دو میلیمتر می باشد. بساک ها به رنگ زرد و به طول 1.5 میلیمتر مشاهده می شوند. میوه های نارس این گیاهان به رنگ سبز دیده می شوند اما با گذشت زمان به رنگ های زرد، نارنجی و در نهایت قرمز (در میوه های رسیده) تبدیل می شوند. این میوه ها از نوع سته، تخم مرغی شکل، به طول حدود 7 میلیمتر و پهنای حدود یک میلیمتر می باشند. هر میوه حاوی تعدادی بذر به رنگ زرد کمرنگ می باشد. این میوه ها بسیار تند می باشند. 



CUMARI CUMARI

شرایط نگهداری کوماری



نور مورد نياز
نور مورد نیاز گیاه کوماری
زیاد
آبياري و رطوبت
رطوبت مورد نیاز  کوماری
کمی مرطوب
دماي مورد نياز
دمای مورد نیاز  کوماری
نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری
خاک مورد نياز
خاک مورد نیاز  کوماری
خاک هایی با رطوبت کافی


کوماری بومی نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری است. و نمی تواند سرما و یخبندان را تحمل کند. این گیاه در نواحی با آب و هوای گرم به صورت گیاهی چندساله ولی در سایر مناطق جهان به صورت گیاهی یکساله رشد می کند. 
به نظر می رسد که این گیاهان از آب و هوای گرم و مرطوب به همراه رطوبت مناسب و منظم خاک لذت می برند. 
آنها را می توان به عنوان گیاهی گلدانی در گلدان و داخل منزل نیز کشت نمود.
بهترین رشد را مکان هایی با آفتاب کامل و خاک های به خوبی آبیاری شده دارند.
پی اچ مناسب خاک برای آنها بین 5.6 تا 6 است. 



Capsicum praetermissum Capsicum praetermissum

نحوه تکثیر کوماری



تکثیر این گیاهان از طریق کشت بذرها صورت می گیرد. سرعت جوانه زنی بذرهای آنها متفاوت است. برخی از بذور به آسانی جوانه خواهند زد اما جوانه زنی برخی دیگر از بذور ممکن است هفته ها تا ماه ها به طول بیانجامد. استفاده از خاک هایی با بافت سبک و دمای 15 تا 21 درجه سانتیگراد (60 تا 70 درجه فارنهایت) و آبیاری متوسط می تواند به افزایش جوانه زنی بذر این گیاهان کمک کند. باید دقت شود که در بستر کشت بذر از مقدار زیادی پیت یا تورب استفاده نشود. برای گرم کردن خاک می توان حدود دو هفته قبل از کشت خاک را با مواد و لوازم پوششی پوشاند. 



CUMARI CUMARI



منابع :
http://davesgarden.com/guides/pf/go/105222/#b
http://gardener.wikia.com/wiki/Capsicum_praetermis
http://www.tradewindsfruit.com/content/capsicum-pr
https://de.wikipedia.org/wiki/Capsicum_praetermiss


 
 
 


گياهان ديگر از همين جنس :
 



گياهان ديگر از همين خانواده :
 
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.