فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷         
  

Dieffenbachia amoena
دیفن باخیا، Dumb Cane، برگهای انتهایی همیشه در حال رشد بوده برگهای پایین تدریجاً می ریزند . نسبت به هوای راکد و آبیاری بیش از حد ، حساس است . شیره آن سمی است . هنگام کا ربا آن از دستکش استفاده کنید.

Dieffenbachia amoena



Dracaena fragrans
دراسنا(خون سیاوشان)، Dragon tree، مقاوم ترنی گیاه آپارتمانی از گروه دراسنا که به شرایط نور در داخل اتاق سازش نشان می دهد . در مازل به ندرت گل می دهد . با قطع جوانه انتهایی جوانه های جانبی بیدرا شده گیاه را دو یا سه شاخه می کنند.

Dracaena fragrans



Dracaena massangeana
دراسنا نقره ای (بلالی)،برگها در این گونه پهن تر با نوار های سفید مواری در متن سبز است . مانند دیگر گونه های دراسنا با قطع جوانه انتهایی می توان گیاه را دو یا سه شاخه نمود . در نور بیشتر نوارهای سفید

Dracaena massangeana



Sansevieria trifasci
سن سی ویرا، برگها بلند و کشیده و خالدار با حاشیه زرد و به شکل سر نیزه که ارتفاع آن تا یک متر می رسد . در برابر کم آبی مقاوم است . آب زیاد به ویژه در زمستان باعث پوسیدگی قاعده برگها خواهد شد . با توجه به مقاومت در برابر عوامل نامساعد ، گیاه مناسبی برای سرسراها و کریدورها است

Sansevieria trifasci



Zebrina pendula
زبرینا، گیاهی است علفی و خزنده با برگهای بیضی شکل و نوک تیز با لکه های بنفش و نقره ای در متن سبز . اگر نور کافی نباشد برگها به رنگ سبز در می آیند . حذف جوانه های انتهایی به منظور پرپشت شدن و توپی شدن گیاه ضروری است . بهتر است از سافه های دراز و منحرف به منظور تکثیر استفاده شود .

Zebrina pendula
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2026 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.