فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۱/۳۱         
  

Tuilpa montana که به فارسی لاله کوهی نامیده میشود، گیاهی از خانواده سوسنی ها، بومی گرگان، همدان، اصفهان می باشد. نیاز های این گیاه عبارتند از نور: متوسط رطوبت: مرطوب دمای محیط: 20-22 خاک: در دشت ها و کوهپایه ها
لاله کوهی
لاله کوهی

نام علمي
Tuilpa montana
نام لاتين
خانواده (تيره)

خصوصیات - معرفی


لاله کوهی در حدود 15 سانتی متر ارتفاع دارد. لاله کوچکی است که دارای دو شکل با دو رنگ مختلف می باشد. گل های آن با یه رنگ زرد خالص یه به رنگ قرمز با لکه سیاه متمابل به سبز در قاعده داخلی خود می باشد. قطعات گلپوش این گونه در حدود 4 سانتی متر طول دارند. در محل هایی که دو رنگ مختلف این گونه با یکدیگر می رویند شانس یافتن حد فاصل آنها به رنگ مخلوز کم و بیش نارنجی نیز وجود دارد. پوشینه های قهوه ای پررنگ پیازهای کوچک آن در سمت داخلی نمدی است. پراکندگی آن زیاد بوده ولی به خصوص در کوه های البرز و تا حدود 3000 هزار متر ارتفاع فراروان یافت می شود. در ماه اردیبهشت و خرداد این گل در طبیعت پدیدار می شود. 





نور مورد نياز
نور مورد نیاز گیاه لاله کوهی
متوسط
آبياري و رطوبت
رطوبت مورد نیاز  لاله کوهی
مرطوب
دماي مورد نياز
دمای مورد نیاز  لاله کوهی
20-22 درجه سانتیگراد
خاک مورد نياز
خاک مورد نیاز  لاله کوهی
در دشت ها و کوهپایه ها

سایر اطلاعات


گونه های لاله پلی مورف هستند. وندلبو 4 گونه از جنس Tulipa را اندمیک ایران می داند. متین و همکاران سال 1376، تعداد 18 گونه و یک واریته را از ایران نام برده است. امکان هیبریداسیون بین گونه ای، شناسایی و تفکیک گونه های این جنس عمدتا مشکل است. از جمله مطالعاتی کهتوانسته در مورد تعیین جایگاه گونه ها کمک نماید، مطالعه پیاز و کرک های گونه های آن است. 





منابع :
سالار و همکاران، 1389، مطالعه آناتومي پياز گونه ها


 
 
 


گياهان ديگر از همين خانواده :
 
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.