Herrania imbricataMONKEY CACAO که به فارسی کاکائوی میمون نامیده میشود، گیاهی از خانواده ختمی بومی جنگل های آمازون در آمریکای جنوبی می باشد. نیاز های این گیاه عبارتند از نور: کم رطوبت: کمی مرطوب دمای محیط: نواحی گرم و مرطوب خاک: خاک های جنگلی
نام علمي
Herrania imbricata
خصوصیات - معرفی
درخت کاکائوی میمون یکی از درختان خانواده ی ختمی و بومی جنگل های آمازون در آمریکای جنوبی است.
این گیاه به صورت درختی کوچک در جنگل های بارانی یافت می شود. ارتفاع آن معمولاً به حدود 15 تا 20 فوت می رسد و عمدتاً زیر درختان بزرگتر قرار دارد.
برگ های آن طویل بوده و هر یک از این برگ ها بیش از یک فوت طول دارند.
این درخت کاکائو یا شکلات، میوه هایی با غلاف هایی به رنگ زرد و لوبدار تولید می کند که درون هر غلاف میوه گوشتی سفید رنگ وجود داشته و تعدادی بذور درشت نیز قرار دارند. گوشت این میوه ارزش خوراکی داشته و بذرهای آن نیز مانند شکلات مورد استفاده قرار می گیرد.
گل ها و میوه های این درختان به صورت مستقیم روی تنه ی اصلی ظاهر می شوند.
شرایط نگهداری کاکائوی میمون
نور مورد نياز
کم
آبياري و رطوبت
کمی مرطوب
دماي مورد نياز
نواحی گرم و مرطوب
خاک مورد نياز
خاک های جنگلی
|
شرایط رشدی این گیاهان هنوز کاملاً شناخته نشده است. اما این احتمال وجود دارد که این درختان دمای حداقل تا 50 درجه ی فارنهایت یا شاید کمتر را بتوانند تحمل کنند.
به نظر می رسد که این درخت طالب آب و هوای گرمسیری با رطوبت بالا باشد.
این درخت به خوبی در مکان های سایه یا نیمه سایه رشد می کند.
آبیاری این گیاهان نیز به طور منظم باید صورت گیرد و در تمام سال رطوبت آنها تأمین باشد.
خواص و کاربردهای دارویی و صنعتی
میوه های این گیاهان مانند میوه های کاکائو می توانند مورد استفاده قرار گیرند. گوشت میوه ارزش خوراکی داشته و بذرهای آنها نیز مانند شکلات یا کاکائو به مصرف می رسد.
این درخت به دلیل ظاهری بلند و باریک، برگ هایی طویل، گل های فراوان و میوه های تشکیل شده روی تنه ی اصلی، می تواند به عنوان گیاهی زینتی نیز مورد اسفاده قرار گیرد.
نحوه تکثیر کاکائوی میمون
تکثیر درختان کاکائوی میمون از طریق کشت بذرهای آنها صورت می گیرد.