٢٣/١٠/١٤٤٣ --- 5/25/2022 --- ۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ خرداد امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  35  نفر
بازدید امروز :  1443  بازدید
بازدید دیروز :  16253  بازدید
تبلیغات متفرقه
آلوی باتوکو  -  BATOKO PLUM
FLACOURTIA INERMIS : نام علمی
  SALICACEAE  - بید : خانواده
فیلیپین : بومی منطقه
lovi-lovi ، Louvi : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
خاک های سبک و ساحلی
نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری
کمی مرطوب
زیاد

آلوی باتوکو

خصوصیات - معرفی


"آلوی باتاکو" درختی گلدار از خانواده بید است. این گیاه بومی فیلیپین بوده اما به طور معمول در نواحی گرمسیر آسیا و آفریقا یافت می شود. این درخت در جنوب هندوستان به خصوص کرلا بسیار معمول است.
آلوی باتاکو درختی است در اندازه های متوسط و فاقد خار که تا حدود بیش از 15 متر ارتفاع رشد می کند.
برگ های بالغ دوکی شکل تا بیضی شکل هستند. سطح بالای برگ ها براق بوده و دارای حاشیه ای دندانه دار می باشند. این برگ ها حدود 8 تا 20 سانتیمتر طول و حدود 3 تا 15 سانتیمتر نیز پهنا دارند. برگ های جوان به رنگ های نارنجی روشن تا قرمز دیده می شوند و در اثر بلوغ به رنگ سبز تغییر می یابند.
میوه ها شباهت زیادی به گیلاس داشته و در خوشه هایی تولید می شوند. این میوه ها گرد و براق بوده و رنگ آن از سبز کمرنگ (در میوه های نارس) تا قرمز پررنگ (در میوه های رسیده و بالغ) متغیر است. هر میوه ها حدود یک تا سه سانتیمتر قطر دارد. گوشت میوه ترد ولی دارای مزه ای اسیدی و ترش است. این میوه ها خوراکی بوده ولی معمولاً به صورت تازه خوری مصرف نمی گردند و اغلب در مرباها، کنسروها و شربت ها مورد استفاده قرار می گیرند.

شرایط نگهداری آلوی باتوکو


این درختان میوه معمولاً در ارتفاعات بیش از 1300 متر بالاتر از سطح دریا کشت می شوند. 
همچنین از نظر بستر کشت به خاک های سبک شنی و ساحلی نیاز دارند.
به نظر می رسد که این گیاهان در برابر سرما و یخ زدگی مقاومتی ندارند.


این درختان میوه معمولاً در ارتفاعات بیش از 1300 متر بالاتر از سطح دریا کشت می شوند. 
همچنین از نظر بستر کشت به خاک های سبک شنی و ساحلی نیاز دارند.
به نظر می رسد که این گیاهان در برابر سرما و یخ زدگی مقاومتی ندارند.

خواص دارویی و صنعتی


میوه های این گیاه ارزش خوراکی دارند. گوشت میوه ترد ولی دارای مزه ای اسیدی و ترش است. این میوه ها خوراکی بوده ولی معمولاً به صورت تازه خوری مصرف نمی گردند و اغلب در مرباها، کنسروها و شربت ها مورد استفاده قرار می گیرند.
همچنین این میوه ها غنی از 2و3-دی هیدروکسی بنزوئیک اسید بوده و دارای خاصیت ضدمیکروبی قوی است.
این درختان در نواحی گرمسیری به عنوان گیاهی زینتی نیز کشت می شوند.

نحوه تکثیر آلوی باتوکو


تکثیر آلوی باتوکو معمولاً از طریق کشت بذرهای آن صورت می گیرد.


 

تصاویر آلوی باتوکو

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
فلوکوریتا روکام
آلوی هندی
رامونچی

گیاهان دیگر از همین خانواده :
بیدمشک
تبریزی سیاه
بید سرخ
سپیدار
زردآلوی گرمسیری
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت