٢٢/٣/١٤٤١ --- 11/20/2019 --- ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۹ آبان امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
آشنایی با گیاه آرالیا بشقابی
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  10  نفر
بازدید امروز :  341  بازدید
بازدید دیروز :  351  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
آلوی باتوکو  -  BATOKO PLUM
FLACOURTIA INERMIS : نام علمی
  SALICACEAE  - بید : خانواده
فیلیپین : بومی منطقه
lovi-lovi ، Louvi : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
خاک های سبک و ساحلی
نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری
کمی مرطوب
زیاد

آلوی باتوکو

خصوصیات گیاهشناسی:

"آلوی باتاکو" درختی گلدار از خانواده بید است. این گیاه بومی فیلیپین بوده اما به طور معمول در نواحی گرمسیر آسیا و آفریقا یافت می شود. این درخت در جنوب هندوستان به خصوص کرلا بسیار معمول است.
آلوی باتاکو درختی است در اندازه های متوسط و فاقد خار که تا حدود بیش از 15 متر ارتفاع رشد می کند.
برگ های بالغ دوکی شکل تا بیضی شکل هستند. سطح بالای برگ ها براق بوده و دارای حاشیه ای دندانه دار می باشند. این برگ ها حدود 8 تا 20 سانتیمتر طول و حدود 3 تا 15 سانتیمتر نیز پهنا دارند. برگ های جوان به رنگ های نارنجی روشن تا قرمز دیده می شوند و در اثر بلوغ به رنگ سبز تغییر می یابند.
میوه ها شباهت زیادی به گیلاس داشته و در خوشه هایی تولید می شوند. این میوه ها گرد و براق بوده و رنگ آن از سبز کمرنگ (در میوه های نارس) تا قرمز پررنگ (در میوه های رسیده و بالغ) متغیر است. هر میوه ها حدود یک تا سه سانتیمتر قطر دارد. گوشت میوه ترد ولی دارای مزه ای اسیدی و ترش است. این میوه ها خوراکی بوده ولی معمولاً به صورت تازه خوری مصرف نمی گردند و اغلب در مرباها، کنسروها و شربت ها مورد استفاده قرار می گیرند.

شرایط محیط رشد:

این درختان میوه معمولاً در ارتفاعات بیش از 1300 متر بالاتر از سطح دریا کشت می شوند. 
همچنین از نظر بستر کشت به خاک های سبک شنی و ساحلی نیاز دارند.
به نظر می رسد که این گیاهان در برابر سرما و یخ زدگی مقاومتی ندارند.

شرایط محیط رشد:

این درختان میوه معمولاً در ارتفاعات بیش از 1300 متر بالاتر از سطح دریا کشت می شوند. 
همچنین از نظر بستر کشت به خاک های سبک شنی و ساحلی نیاز دارند.
به نظر می رسد که این گیاهان در برابر سرما و یخ زدگی مقاومتی ندارند.

کاربردها:

میوه های این گیاه ارزش خوراکی دارند. گوشت میوه ترد ولی دارای مزه ای اسیدی و ترش است. این میوه ها خوراکی بوده ولی معمولاً به صورت تازه خوری مصرف نمی گردند و اغلب در مرباها، کنسروها و شربت ها مورد استفاده قرار می گیرند.
همچنین این میوه ها غنی از 2و3-دی هیدروکسی بنزوئیک اسید بوده و دارای خاصیت ضدمیکروبی قوی است.
این درختان در نواحی گرمسیری به عنوان گیاهی زینتی نیز کشت می شوند.

تکثیر:

تکثیر آلوی باتوکو معمولاً از طریق کشت بذرهای آن صورت می گیرد.


: منابع  

تصاویر گیاه آلوی باتوکو:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
آلوی هندی
رامونچی
فلوکوریتا روکام

گیاهان دیگر از همین خانواده :
تبریزی سیاه
بید سفید
انگور فرنگی سیلان یا کیتمبیلا
سیب کِی
آزارا
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت