فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز سه شنبه ۱۴۰۱/۷/۱۲         
  

Balsamocitrus daweiUganda powder flask که به فارسی درخت فلاسک پودر اوگاندا نامیده میشود، گیاهی از خانواده سداب بومی نواحی گرمسیر اوگاندا می باشد. نیاز های این گیاه عبارتند از نور: زیاد رطوبت: کمی مرطوب درجه حرارت: نواحی گرمسیری درجه سانتیگراد خاک: خاک های غنی و به خوبی آبیاری شده
درخت فلاسک پودر اوگاندا
درخت فلاسک پودر اوگاندا

دانستنیهای علمی



نام علمي
Balsamocitrus dawei
نام لاتين
Uganda powder flask
خانواده (تيره)

بالزاموسیتروس گونه ای از خانواده سداب یا مرکبات است که میوه های جذابی دارد. این درخت میوه، تقریباً درختی همیشه سبز و ناشناخته است که بومی نواحی گرمسیر اوگاندا است. 



درخت فلاسک پودر اوگاندا درخت فلاسک پودر اوگاندا

خصوصیات - معرفی



این گیاه، درختی بومی آفریقا (اوگاندا) است. تا حدود 20 متر ارتفاع نیز رشد می کند. شاخه های جوان بسیار نازک، توخالی و یا اسفنجی هستند. برگ ها سه برگچه ای و معطر هستند. برگچه ها نامساوی، تخم مرغی شکل یا بیضوی-تخم مرغی، گاهی دارای لبه ی گرد یا تقریباً نوک تیز (برگ های ابتدایی نوک تیز)، مضرس، به طول 4 تا 7 سانتیمتر و پهنای 3.5 تا 5 سانتیمتر بوده و روی دمبرگ های خشک شونده، خالدار و سیاه قرار دارند. دمبرگ ها به طول 7 تا 10 میلیمتر یا گاهی 2.5 تا 3 سانتیمتر نیز می باشند. خوشه های گل به طول 2 تا 4 سانتیمتر و فشرده و محدود هستند و گلبرگ ها به رنگ سفید و به طول 5 میلیمتر می باشند. این گل ها بسیار معطر هستند. میوه ها بیش از 13 سانتیمتر طول و 11 سانتیمتر عرض داشته و پوسته ی میوه نیز حدود 5 میلیمتر ضخامت دارد. بذور میوه های این گیاه نیز بیش از 16 میلیمتر طول و 10 میلیمتر عرض دارند. 
میوه ها زمانی که از درخت ریزش می کنند، تقریباً شیرین، دارای پوستی سخت و قهوه ای یا عسلی و کمی گس می باشند. باردهی این گیاه شبیه به میوه بائل است. 



Uganda powder flask Uganda powder flask

شرایط نگهداری درخت فلاسک پودر اوگاندا



نور مورد نياز
نور مورد نیاز گیاه درخت فلاسک پودر اوگاندا
زیاد
آبياري و رطوبت
رطوبت مورد نیاز  درخت فلاسک پودر اوگاندا
کمی مرطوب
دماي مورد نياز
دمای مورد نیاز  درخت فلاسک پودر اوگاندا
نواحی گرمسیری درجه سانتیگراد
خاک مورد نياز
خاک مورد نیاز  درخت فلاسک پودر اوگاندا
خاک های غنی و به خوبی آبیاری شده


این درخت بومی نواحی گرمسیر اوگاندا در آفریقا است. که سرمای تا -3 درجه را تحمل می کند. همچنین شرایط خشکی را نیز می تواند تحمل کند.
میوه های این گیاه بهترین عملکرد را روی خاک های غنی از نظر مواد غذایی و به خوبی آبیاری شده دارند.



Balsamocitrus dawei Balsamocitrus dawei

خواص و کاربردهای دارویی و صنعتی



میوه ها ممکن است بصورت تازه مصرف گردند. معمولاً میوه ها را از وسط نصف کرده و گوشت آن را به همراه مقداری شکر مصرف می کنند. به هر حال میوه های این گونه ی گیاهی بیشتر به عنوان مصارف دارویی کاربرد دارند تا اینکه به عنوان مصرف تازه خوری و غذا استفاده شوند.
این گیاه معمولاً به عنوان گیاهی زینتی کشت می شود. 



معرفی و راهنمای پرورش درختان میوه - درخت فلاسک پودر اوگاندا معرفی و راهنمای پرورش درختان میوه - درخت فلاسک پودر اوگاندا

نحوه تکثیر درخت فلاسک پودر اوگاندا



این درختان به وسیله کشت بذر و نیز پیوند روی نهال های بذری جنس Aeglopsis chevalieri تکثیر می شوند. درصورت کشت بذر، نهال های بذری پس از 5 تا 7 سال به باردهی می رسند. 



Uganda powder flask Uganda powder flask



منابع :
http://davesgarden.com/guides/pf/go/191963/#b
http://fruitandnuttrees.com/uganda-powder-flask-ba
http://www.cabi.org/isc/datasheet/119729
http://www.citrusvariety.ucr.edu/citrus/balsamocit
http://www.tradewindsfruit.com/content/uganda-powd


 
 
 


گياهان ديگر از همين خانواده :
 
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2022 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.