این پرسش در زیر مطلب راهنمای نگهداری و پرورش گیاهان آپارتمانی - شمعدانی مطرح شده است. گل شمعدانی عطری پرسیده شده توسط: علیرضا ۱۳ شهریور ۱۳۹۱، ساعت ۱۴:۱۹ وضعیت: آفلاین بازدید: ۲۵۰ امتیاز سوال: ۰ ▲ ▼ × سلام.من یه گل شمعدونی عطری دارم که هنوز گل نداده از یایین داره برگاش کلفت میشه و بعد از کلفت شدن میریزه.برگ هایی هم که جوان هستند اونها هم از پایین شروع به ریزش کردن و بعضی از برگ ها هم دارن بر عکس میشن یعنی روی برگ داره رو به خاک میچرخه وپشتش داره رو به اسمون میشه.گلدون و خاکش رو هم عوض کردم ولی باز تغییر نکرده در ضمن بعضی از برگ ها داره سبزه کمرنگ میشه همه کارهایی که در مورد ابیاری و نور هم گفتید کردم اما هیچ تغییری نکرده.بعضی از برگهای بالایی هم نصف برگشون داره حالتی مانند مچاله شدن میگیره.خاک گلدون هم از گل فروشی خریدم که خاک برگ هست و مخلوط برگ و ماسه است.بعد از تعویض خاک وقتی خاک رو فشار میدم تو میره مثل اینکه وسط خاک خالی باشه.محل سکونت هم کرج هست.دیگه دارم دیونه میشم علت چیه؟ممکن از اشتباه تعویض کردن گلدون باشه؟
محمد قاسمی تهران | آفلاین | پستها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱ نظر کاربر ۱۶ شهریور ۱۳۹۱، ساعت ۱۷:۰۰ امتیاز پاسخ: ۱ ▲ ▼ × شما می توانید برگ های خشک شده این گیاه را با چای دم کنید و بنوشید.
افسانه سادات فرود تهران | آفلاین | پستها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲ پاسخ کارشناس ۴ دی ۱۳۹۱، ساعت ۱۵:۵۲ امتیاز پاسخ: ۱ ▲ ▼ × گیاه را در مکان نیم سایه و مرطوب قرار دهید.شمعدانی عطری نسبت به شمعدانی معمولی نیاز به رطوبت بیشتری دارد.قبل از اینکه سطح خاک شود به گیاه آب دهید یعنی خاک مرطوب باشد گیاه را از آب سیراب کنید طوری که فقط چند قطره آب اضافی از زه کش گلدان خارج شود.اگر فکر میکنید میزان خاک گلدان کم است مقداری خاک به گلدان اضافه کنید.اگر در هنگام تعویض گلدان به ریشه ها آسیب نرسیده باشد شمعدانی مجددا بر می گردد.