١٨/٤/١٤٤٢ --- 12/4/2020 --- ۱۳۹۹ جمعه ۱۴ آذر امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  180  نفر
بازدید امروز :  10315  بازدید
بازدید دیروز :  21499  بازدید
تبلیغات متفرقه
آوندول  -  SMYRNIUM
SMYRNIUM CORDIFOLIUM : نام علمی
  APIACEAE  - چتریان : خانواده
خراسان رضوی و ... : بومی منطقه
: نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
کوهپایه ها
18-20
کمی خشک
متوسط

آوندول

آوندول گیاهی است دوساله که در ارتفاعات زاگرس در غرب و جنوب غربی ایران می روید. در این مناطق از این گیاه استفاده های غذایی و دارویی بسیاری می شود، از ویژگی های این گیاه در طب سنتی می توان به اثرات مدر، مقوی و دفع کننده سنگ کلیه اشاره کرد. ریشه این گیاه را نیز به صورت پخته به عنوان یک غذای مقوی مصرف می کنند. ا
رویشگاههای طبیعی آوندول بیشتر شامل ارتفاعات و مناطق برف گیر می باشد. گونه آوندول به طور کلی در مناطقی با حداقل ارتفاع 1500 متر از سطح دریا که سالانه به طور متوسط بیش از 600 میلی متر بارندگی داشته و بخشی از ریزش های جوی آن به صورت برف می بارد، به خوبی رشد می کند. حداقل دمای هوا 10- درجه سانتیگراد و حداکثر دمای هوا در طول رشد رویشی گیاه به ندرت از 30 درجه سانتیگراد تجاوز می کند. از لحاظ شیب محدوده رویشی دارای شیبی از 20 تا 45 درصد بود. همچنین بیشترین تراکم گونه آوندول در جهت های جغرافیایی شمالی و شرقی می باشد. رویشگاههای آوندول بر روی خاک های کم عمق و بسیار عمیق با بافت متوسط تا سنگین که ظرفیت نگهداری آب بالایی داشته و فاقد شوری و قلیاییت می باشند، دیده می شود. ارتفاع از سطح دریا، هدایت الکتریکی، درجه حرارت و فسفر از بیشترین نقش در پراکنش گونه آوندول برخوردارند. در مجموع 5 ترکیب شیمیایی کورزرن، منتوفوران، کاریوفیلن اکسید، آلفا-سدرن و بتا آلمن به عنوان ترکیبات شیمیایی شاخص مشاهده گردید است. 

: منابع  

تصاویر گیاه آوندول:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 


گیاهان دیگر از همین خانواده :
کرفس کوهی
شقاقل آبی
انجدان رومی
اناریجه
زنيان
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Aparat
Instagram Nargil
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت