١٤/٤/١٤٤٢ --- 11/30/2020 --- ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
کشت و پرورش گیاهان بدون خاک
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  157  نفر
بازدید امروز :  16914  بازدید
بازدید دیروز :  19401  بازدید
تبلیغات متفرقه
انجدان رومی  - 
LEVISTICUM OFFICINALIS : نام علمی
  APIACEAE  - چتریان : خانواده
بومی استان های شمالی کشور : بومی منطقه
: نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
خاک های غنی و حاصلخیز
22-26
مرطوب
متوسط

انجدان رومی

انجدان  رومی گیاهی چندساله ازتیره چتریان بوده که بو و طعم آن شباهت زیادی به کرفس دارد. در بسیار از کشورهای دنیا انجدان رومی به منظور خواص دارویی اش به طور گسترده کشت می شود. گیاهی علفی و دارای ساقه ضخیم استوانه ای است به قطر 3 تا 4 سانتیمتر و به ارتفاع یک تا دو متر. این گیاه برگ هایی ضخیم، گوشتدار، منقسم به برگچه هایی با ظاهر لوزی شکل و دندانه های نا مساوی به رنگ سبز تیره و منتهی به دمبرگ استوانه ای مشخص دارد. گل های انجدان رومی بسیار کوچک به ابعاد سه میلیمتر، به رنگ زرد و مجتمع به صورت چتر مرکب به 12 شعاع نابرابر هستند و زنبور عسل از گل های آنها، غذای باارزشی به دست می آورد. قسمت مورد استفاده گیاه ریشه آن است که بویی معطر و طعمی تلخ، گزنده و کمی شیرین دارد و دارای خواص دارویی بسیار است. 
مواد موثره انجدان رومی دارای خواص درمانی مدر و تمیز کننده کلیه ها بوده و برای معالجه بیماری سنگ کلیه و مجاری ادرار استفاده می شوند. از این گیاه به عنوان معرق، خلط آور، اشتها آور و محرک استفاده می شود و از ریشه های این گیاه داروی ضد تشنج، مدر و داروی ضد نفخ تهیه می گردد. ریشه و اندام های هوایی این گیاه حاوی اسانس می باشند. رقم بوداکالازی در گیاه انجدان رومی دارای قابلیت خوبی برای تولید مواد موثره در شرایط اقلیمی محل مورد مطالعه می باشد و میوه رسیده به عنوان بهترین اندام جهت تهیه و تولید اسانس با توجه به عملکرد و اجزای آن، باید مورد برداشت قرار گیرد. این گیاه دارای طبع سرد است.

: منابع  

تصاویر گیاه انجدان رومی:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
انجدان رومی

گیاهان دیگر از همین خانواده :
چویل
هویج وحشی
شوکران کبیر
سِنتِلا
گلپر ایرانی
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Aparat
Instagram Nargil
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت