|
گیاهی است از خانواده کاسنی دارای برگ های پنجه ای شکل، متناوب . پوشیده از تارهای فراوان و فری می باشد. این گیاه خوراکی بوده و در سالاد به طور خام یا پخته می خورند. ارتفاع این گیاه به نیم تا 1/5 متر می رسد. دمبرگ ها دراز و گوشتی هستند. گل ریز و فاقد گلپوش مشخص هستند. در تابستان از تیر تا شهریور ظاهر می شوند. ریشه گیاه قهوه ای و کمی بنفش با مفز سفید رنگ می باشد. ساقه زیرزمینی آن ضخیم و متورم است.
|
|
|
کاسنی فرنگی برای کبد و تصفیه خون بسیار مفید است. این سبزی سرشار از املاح معدنی و آنتی اکسیدان و ویتامین A، K، B و C است. طعم و مزه آن کمی تلخ و شبیه به ساقه مزه کرفس است.
|
|
به علت وجود ویتامین A در این سبزی در پیشگیری از سرطان های رکتوم مثانه بسیار موثر است. در رژیم های لاغری بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. در درمان آکنه نیز موثر است و در رفع یبوست نیز تاثیر دارد.
|
|
|
این سبزی توسط بذر تکثیر می شود.
|
|