فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۱         
  

Alliaria petiolata Garlic Mustard که به فارسی گندنایی نامیده میشود، گیاهی از خانواده شب بوها یا چلیپائیان، بومی گرگان، مازندران می باشد. نیاز های این گیاه عبارتند از نور: متوسط رطوبت: مرطوب دمای محیط: 20-23 خاک: کوهپایه ها
گندنایی
گندنایی

دانستنیهای علمی



نام علمي
Alliaria petiolata
نام لاتين
Garlic Mustard
خانواده (تيره)

برگ های این گیاه در هنگام خرد شدن و له شدن بوی سیر می دهند به همین دلیل به علف سیر یا سیرک معروفند.



گندنایی گندنایی

خصوصیات - معرفی


گیاهی دوساله وگلدار از خانواده شب بویان است. گندنایی خودگشن است و گل آذین آن شامل گل های نر ماده می باشد. گرده افشانی گل ها توسط زنبورها، مگس ها انجام می شود. این گیاه در برابر سرمازدگی مقاوم نیست. 



Garlic Mustard Garlic Mustard


نور مورد نياز
نور مورد نیاز گیاه گندنایی
متوسط
آبياري و رطوبت
رطوبت مورد نیاز  گندنایی
مرطوب
دماي مورد نياز
دمای مورد نیاز  گندنایی
20-23 درجه سانتیگراد
خاک مورد نياز
خاک مورد نیاز  گندنایی
کوهپایه ها

خواص و کاربردهای دارویی و صنعتی


علف سیر موارد استفاده دارویی زیادی دارد. گیاهی گندزدا است، این گیاه برطرف کننده انسداد مجاری ادراری، بهبود دهنده زخم، ضد آسم، ضد آسکوربوت، ضد کرم و انگل، عطسه آور، محرک ترشح مخاط بینی و محرک تعریق می باشد.



نحوه تکثیر گندنایی


تکثیر این گیاه با بذر انجام می شود. میوه آن یک غلاف کشیده چهارطرفه است که به رنگ سبز است و در انتها به رنگ قهوه ای خاکستری در می آید. داخل آن دو ردیف دانه بذر سیاه براق قرار دارد که با باز شدن شکاف غلاف در اواسط تابستان آزاد می شوند. یک گیاه می تواند صدها بذر تولید کند که به اندازه چندین متر از گیاه اصلی پراکنده می شود. 





منابع :
همایش ملی گیاهان دارویی سال 1389


 
 
 


گياهان ديگر از همين خانواده :
 
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.