شرایط محیط برای پرورش گیاه درخت عرعر عبارتند از: نور: آفتاب کامل تا نیم سایه رطوبت: کمی مرطوب دما: 18-27 خاک: سازگار با هر نوع خاک
دانستنیهای علمی
نام علمي
Ailanthus Altissima
نام لاتين
Tree- of- Heaven
درخت عرعر بومی شما شرقی و مرکز چین و تایوان و کره شمالی است. این درخت بر خلاف گونه های دیگر این جنس که در مناطق استوایی رشد می کنند، در آب و هوای معتدل یافت می شود.
سرعت رشد آن زیاد است و عمر آن متوسط است( به ندرت بیش از 50 سال زندگی می کند).این درخت قادر است به ارتفاع 15 متر (49 فوت) در 25 سال برسد.
خصوصیات - معرفی
عرعر درختی است دوپایه خزان کننده و پهن برگ، با ارتفاع&18 تا 22 متر، با قطر تاج 5 تا 15 متر و فرم تاج گرد یا گلدانی شکل و نامنظم.
شرایط نگهداری درخت عرعر
نور مورد نياز
زیاد
آبياري و رطوبت
کمی مرطوب
دماي مورد نياز
22 درجه سانتیگراد
خاک مورد نياز
سازگار با هر نوع خاک
|
محل کاشت این درخت بهتر است آفتابی کامل تا نیمه سایه باشد.
در هو نوع خاکی ( آهکی یا گچی ) می روید. خاکهای لومی و تقریبا مرطوب را ترجیح می دهد. نسبت به سیل و سایه حساس است.
هوای دودآلود صنعتی را بخوبی تحمل می کند و به آب کمی نیاز دارد .
برای تامین برگهای فراوان و کنترل رشد آن در اوایل بهار می توان آنرا هرس نمود.
خواص و کاربردهای دارویی و صنعتی
در چین، درخت عرعر دارای سابقه ای طولانی و غنی است.نام آن را در قدیمی ترین فرهنگ لغت چینی موجود است. و در در متون پزشکی چینی بی شماری برای درمان بیماری ها اعم از بیماری های روانی ایجاد کننده طاسی ذکر شده.ریشه، برگ و پوست آن هنوز هم امروزه در طب سنتی چین استفاده می شود، در درجه اول به عنوان یک خنک کننده و قابض است. این درخت به عنوان میزبان برای ailanthus silkmoth، و به عنوان یک گیاه میزبان برای تغذیه کرم ابریشم رشد داده می شود.
عرعر به علت رنگ زرد کمرنگ چوبش در کابینت سازی و انعطاف پذیری چوبش در ساخت دستگاه بخار آشپزخانه (در پخت و پز غذاهای چینی مهم است) استفاده می شود. درخت ماده برای حاشیه خیابانهامناسب است، و از پایه نر به علت تولید بوی نامطبوع در زمان گلدهی استفاده نمی شود. از عرعر بخاطر زيبايی برگ و ميوه، سایه اندازی آن،کاشت انبوه به دلیل سریع الرشد بودن آن (به عنوان پرکننده یا filler) و جلوگیری از فرسایش خاک در اثر سیلاب در فضا ی سبز مورد استفاده قرار می گیرد.
مقابله به آفات درخت عرعر
درخت عرعر نسبت به آسیب دیدگی توسط حشرات و بیماری ها مقاومت قابل توجهی دارد.
منابع :
http://en.wikipedia.org/wiki/Ailanthus_altissimahttp://forum.irantrack.com/thread106388.htmlhttp://www.fazayesabz-kharg.blogfa.com/post-93.asp