فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۳۰         
  

بیشترین مصرف کننده بذر کتان بانوان هستند که از آن برای کاهش چربی های شکم وتناسب اندام استفاده می‌کنند .
باشگاه خبرنگاران جوان: شادی مددی،‌کارشناس تغذیه گفت: بذر کتان یک دانه‌ی‌گیاهی بسیار مفید است که به سلامت بدن و تناسب اندام کمک می‌کند. این بذر سرشار از مواد مغزی همچون منگنز،‌ویتامین B، ویتامین‌E، امگا 3 می‌باشد و نیز دارای میزان قابل توجهی فیبر محلول و غیر محلول است. 


مددی افزود: فیبرهای موجود در این دانه های گیاهی به هضم غذا در معده کمک می‌کند و باعث از بین رفتن نفخ شکم می‌شود همچنین یبوست را ریشه کن می‌کند و از افزایش اندازه‌ی شکم ناشی از این بیماری جلوگیری می‌کند. 

وی ادامه داد: روغنی بودن این دانه می‌تواند موجب احساس سیری شود بنابراین اگر نیم ساعت پیش از غذا به مقدار یک قاشق غذاخوری از آن استفاده شود فرد نمی‌تواند غذای زیادی بخورد واین احساس سیری به مرور زمان موجب کاهش وزن می‌شود. 

مددی عنوان کرد: اگر بذر کتان همراه با وعده اصلی غذا مصرف شود موجب می‌شود تا غذا به مدت بیشتری در معده بماند و به صورت تدریجی وارد روده کوچک شود که این کندی در روند هضم موجب پایداری سطح انسولین باعث کاهش میل فرد نسبت به غذاهای چرب می‌شود که خود نقش بسیار مهمی در کاهش وزن و چربی‌‌‌های شکم دارد. 

مددی در خصوص روش مصرف این بذر اظهار داشت: این دانه‌ِ روغنی را قبل از مصرف باید به طورکامل آسیاب کرد و به شکل پودر درآورد . لازم است میزان مصرفی آن به تدریج افزایش یابد تا فرد با مشکل مواجه نشود. 

وی خاطر نشان کرد: توصیه می‌شود افرادی که دارای روده التهابی و تحریک پذیر می‌باشند از خوردن بذر کتان پرهیز کرده و یا تحت نظر پزشک از ‌آن استفاده کنند همچنین بانوان باردار و شیرده از مصرف آن خود داری نمایند. 
از خاصیت چربی سوزی بذر کتان بیشتر بدانید!
از خاصیت چربی سوزی بذر کتان بیشتر بدانید!

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.