دانه های کنجد یک چاشنی شناخته شده برای نان های همبرگر هستند، اما کشت این دانه ریز دارای تاریخچه آشپزی غنی است که قدمت هزاران سال دارد.
اعتقاد بر این است که دانه های آجیلی گیاه کنجد ( Sesamum indicum ) یکی از قدیمی ترین محصولات دانه روغنی کشت شده است. دانه کنجد که برای چاشنی در خاورمیانه رشد می کند، کاربردهای زیادی دارد. این گیاه مقاوم به خشکی نزدیک به 5000 سال است که در چین کشت می شود.
"بذر فوق العاده" گیاه کنجد سرشار از انرژی است و سرشار از ویتامین است و حاوی پروتئین، منیزیم، پتاسیم، ویتامین های B و E و کلسیم است. ارزش آشپزی آن هنوز در خاورمیانه برجسته است و کنجد در حال حاضر در سراسر جهان رشد و مصرف می شود.
کاشت کنجد در خانه میتواند محصول بسیار خوبی از دانههای دوستدار غذا ایجاد کند و برای باغبانانی که در ماههای تابستان با مشکلات گرما یا خشکسالی مواجه هستند، محصولی جذاب است.