یخبندان و سرمازدگی ( سرمای زود رس پاییزه و دیر رس بهاره) همواره خسارت زیادی بر محصولات کشاورزی وارد می کند.این ماده مقاوم به یخ زدگی است و نقطه انجماد را در گیاهان پایین تر می آورد، این ویژگی ها کمک می کند تا گیاهان در مقابل تأثیرات نا مطلوب محافظت شوند. همچنین گیاه را به ساختن پروتئین ضد یخ و آمینواسید ضد یخ تحریک می کند. بنابراین گیاه در مقابل سرمای ناگهانی و یخ زدگی به مدت (۱۵-۲۰ روز) مقاومتر می شود. این ویژگی ها در تمام درختان مشابه نیست.
سلول های گیاهی نیز مانند سلول های انسانی در زمان استرس تولید مواد سمی میکنند که باعث مرگ سلول میشود.گیاهان نیز مثل انسان نیاز به دارویی دارند که این مواد سمی را خنثی نماید و این محصول مواد سمی در گیاه را در زمان استرس کاهش و از مرگ سلول ها جلوگیری میکند و از همه مهمتر از طریق اثر گذاری بر روی ژن های گیاه به آن می آموزد که چگونه آنتی اکسیدان تولید کند و در نتیجه باعث مقاومت گیاه در مقابل استرس های محیطی مثل سرما و دیگر استرس های محیطی میشود.
بسیاری از کودهای ضد استرس، دارای مقادیر مناسبی از عصاره های گیاهی می باشد که همراه با مواد دیگر به عنوان کاتالیزور در بهینه سازی متابولیسم و افزایش اعمال زیستی گیاه و مقابله با تنشهای محیطی عمل می کند.
میزان، زمان و نحوه مصرف این کود ها با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه، سن و نوع گیاه، شدت کمبود و عوامل دیگر متفاوت است، بنابراین جهت حصول نتیجه بهتر توصیه می شود قبل از مصرف با کارشناسان کشاورزی مشورت نمایید.