|
سعید احمدی
|
سلام وقت بخیر در مورد تکثیر انجیر در آب آب قلمه ها رو چند روز یکبار باید تعویض کرد؟ چون جایی شنیدم که نیاز نیست آب قلمه انجیر رو تعویض کرد.
پاسخ
مشاهده
|
|
0
|
|
|
1
|
افسانه سادات فرود
|
سلام به طور کلی در مورد تمامی قلمه های در آب ،آب ظرف باید باید به طور مرتب عوض شود و خود ظرف نیز تمیز شود.حداکثر هر هفته آب ظرف عوض شود.به این طریق احتمال بیماری کمتر می شود.
|
|
|
|
|
|
حمید کریمی
|
سلام خدمت اساتید عزیز
ببخشید من چندبار قلمه زدم چرا قلمه ها گندید درآب؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ
مشاهده
|
|
0
|
|
|
1
|
افسانه سادات فرود
|
سلام از آب جوشیده سرد شده استفاده کنید آب ظرف را به طور مرتب مثلا هفته ای یکبار عوض کنید.قلمه ها از شاخه های سالم گرفته شود و در صورت لزوم از قارچ کش و هورمون ریشه زایی برای تسریع ریشه زایی استفاده کنید.
|
|
|
|
|
|
وحید قربانی
|
سلام مجدد
مکان نگهداری قلمه های انجیر از نظر دمایی و نور باید به چه صورت باشه؟؟
پاسخ
مشاهده
|
|
0
|
|
|
1
|
افسانه سادات فرود
|
سلام دما ۲۳ درجه به بالا و نور غیر مستقیم باشد.
|
|
|
|
|
|
سعید احمدی
|
سلام ممکنه راجه به این پاراگراف ی کم بیشتر توضیح بدید ی کم گنگ هست برام. اگر در عکس علامت بزنید که خیلی عالی میشه. ممنون
قلمه های واقع در بخش انتهایی درخت بهتر از شاخه های وسط و بالای گیاه هستند.سر شاخه ها 2 تا 3 ساله گیاه مناسبترین شاخه ها برای قلمه گرفتن هستند.
پاسخ
مشاهده
|
|
0
|
|
|
1
|
مهندس رامندی
|
یعنی حدود -10-20سانت شاخه ها برای قلمه زنی بهترن (سرشاخه های جوان
|
|
|
|
|
|
وحید قربانی
|
سلام عرض ادب
آیا این روش رو که برای انجیر توضیح دادید برای انگور هم میشه به کار برد؟؟؟
پاسخ
مشاهده
|
|
0
|
|
|
1
|
افسانه سادات فرود
|
سلام بله برای انگور از شاخه های یکساله استفاده شود .قلمه ها ۲ تا ۳ بند داشته باشند در آب جوشیده سرد شده قرار بگیرند.با این روش ۶ هفته زمان لازم است .بهتر است از هورمون ریشه زایی نیز استفاده شود.
|
|
|
|
|