بيد سيب زمينی در مناطق حاره علاوه بر مزارع در انبارها نيز به سيب زميني خسارت مي زند. اين آفت در مرحله لاروی از گياهان خانواده بادمجانيان تغذيه مي كند. ميزبانهای زراعی اين آفت به ترتيب اهميت تنباكو، بادمجان، سيب و گوجه فرنگي مي باشد. گياهان هرز ميزبان آفت در ايران محدود به تاج ريزي Solanum nigrum و داتوره Datura stramonium مي باشد. اين آفت يك آفت قرنطينه داخلی است و در فارس، خوزستان، اصفهان، كرمان، كرج انتشار دارد.
آفت زمستان را به صورت لارو در داخل غده های سيب زمينی می گذراند و در اوايل بهار تبديل به شفيره شده و حشره كامل خارج شده، جفت گيری و تخم ريزی می نمايد. تخم ريزی پراكنده و انفرادی است و در اندامهای هوايي گياه ميزبان صورت می گيرد. در بوته سيب زمينی، تخم ريزی پروانه با گياهان زراعی ميزبان ديگر تفاوت دارد. بدين معنی كه در ابتدای رويش گياه تا ظهور گل بوته سيب زمينی، تخم ريزی در اندامهای هوایی گياه صورت گرفته و پس از تشكيل غده ها در خاك، در كنار چشمك روی غده ديده می شود.
در اندامهای هوایی گياه، لارو پس از خروج از تخم در پشت برگ، كناره رگبرگ را سوراخ می كند و به داخل صفحه برگ می رود و در فاصله بين دو پوسته غشاء رویی و غشاء زيرين برگ مواد سبزينه برگ را می خورد و برگهای آفت زده، لكه های سفيدی شبيه به تاول دارد.
در غده سيب زمينی صدمات لارو در مقايسه با برگ تفاوت دارد. در غده، لارو زير پوست رفته دالان مستقيم يا پيچ و خم دار مي سازد و به تدريج كه لارو به سنين بالاتر می رود داخل دالان را با فضولات و مواد جويده شده پر مي نمايد. دالان پر شده از فضولات رنگ قهوه ای شبيه چوب پنبه دارد. لاروهای درشت به داخل غده هم مي روند و از محتويات داخل غده تغذيه می كنند.

اگر كشت سيب زمينی در اواسط اسفند ماه شروع و برداشت در اواخر خرداد ماه خاتمه يابد خسارت آفت ضعيف و آلودگي غده ها كم می باشد-پنج تا شش هفته بعد از كشت پای بوته های سيب زمينی خاك داده شود كه حشره كامل قادر به تخمريزی روی غده ها نشود. در ضمن پس از آبياری سله شكني انجام می گيرد. چون در هنگام آبياری به خصوص نوبت اول سطح پشته ها فرسايش نموده و در زير ترك خوردگی ايجاد شده كه دسترسي پروانه ها به غده ها داخل خاك سهل و آسان مي گردد-از بين بردن بقاياي گياهي.- کشت ارقام زودرس - شخم عمیق پس از برداشت .- شيوه انبارداری صحيح- پائين نگه داشتن درجه حرارت بين 4 تا 6 درجه سانتي گراد.- عدم انتقال غده های آلوده به انبار.- استفاده از تله های فرمونی و نوری در انبار برای شکار پروانه ها