١٨/٧/١٤٤٢
---
3/2/2021
---
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
امروز
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
صفحه اصلی
|
پرسش و پاسخ
|
خدمات
|
فروشگاه
|
نقشه سایت
|
لیست گیاهان
|
تماس با ما
|
RSS
|
درباره ما
لینک های اصلی
گیاهان
خاک کشاورزی
کود کشاورزی
ابزار و ادوات باغبانی
گل آرایی
فضای سبز
آبیاری
ساخت و تجهیز گلخانه
سموم کشاورزی - مبارزه با آفات
غذاهای گیاهی و گیاه خواری
گیاهان دارویی
درختان
درختان میوه
درختان زینتی
گل ها و گیاهان زینتی
علف های هرز
محیط زیست
باغبانی
گیاهان زراعی
بونسای
گیاهان زینتی آپارتمانی
گیاهان زینتی فضای باز
کاکتوس ها
تراریوم : باغ شیشه ای
بذر ، دانه و پیاز گیاهان
گیاهان بیابانی
سبزیجات
گیاهان آبزی
حبوبات
سبزی جات برگی
سبزی جات غیر برگی
صیفی جات
گیاهان پوششی
کاربرد های صنعتی گیاهان
تیره های گیاهان
ماشین آلات کشاورزی
فیزیولوژی گیاهی
اکولوژی گیاهی بومشناسی
قارچ ها
گل شاخه بریده
گلدان و فلاور باكس
محوطه سازی و معماری منظر
چمن کاری
گیاهان بومی ایران
خشکبار و مغزهای گیاهی
ادویه های گیاهی
پروفایل من
پیام های من
سفارش های من
حساب من
آگهی های من
پست های من
خروج
علت زرد شدن برگ های گل ارکیده - فوت و فن های باغبانی
انگل فیتوپلاسما
هر فضای خانه به چه گیاهی نیاز دارد؟
آیا استفاده از زیرگلدانی لازم است؟
هنگام انتخاب گلدان برای کاکتوس چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟ - فوت و فن های باغبانی
گیاهان آپارتمانی که در آب رشد می کنند
چگونه گل های گلدانی را در فضای باز بکاریم؟ - فوت و فن های باغبانی
آخرین اخبار
***
***
***
***
***
***
***
آخرین مطالب
>
علت زرد شدن برگ های گل ارکیده - فوت و فن های باغبانی
>
انگل فیتوپلاسما
>
هر فضای خانه به چه گیاهی نیاز دارد؟
>
آیا استفاده از زیرگلدانی لازم است؟
>
هنگام انتخاب گلدان برای کاکتوس چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟ - فوت و فن های باغبانی
>
گیاهان آپارتمانی که در آب رشد می کنند
>
چگونه گل های گلدانی را در فضای باز بکاریم؟ - فوت و فن های باغبانی
>
پرورش سرو از میوه (مخروط)
>
کاشت بذر گل همیشه بهار در اسفند - فوت و فن های باغبانی
>
گیاهان آپارتمانی برای افراد مبتدی
>
انواع بونسای و نکات نگهداری
>
گلخانه زمستانی چیست؟
>
آیا می توان بید فری را در گلدان کاشت؟ - فوت و فن های باغبانی
>
پرورش فلفل زیر نور مصنوعی
>
نحوه ی قلمه زدن درخت عناب - فوت و فن های باغبانی
>
لیست مجوز های جهاد کشاورزی
>
چگونه از گیاه Emina (سرخس بوستون برگ فری) مراقبت کنیم
>
هرس پنسمان درختان میوه - فوت و فن های باغبانی
>
نحوه ی ساخت باغ مرتفع سبزیجات - فوت و فن های باغبانی
>
گیاهان آپارتمانی جاذب امواج
فوت و فن باغبانی امروز
علت زرد شدن برگ های گل ارکیده
دسته بندی گیاهان
>
گیاهان دارویی
>
درختان میوه
>
درختان زینتی
>
علف های هرز
>
گیاهان زراعی
>
گیاهان زینتی آپارتمانی
>
گیاهان زینتی فضای باز
>
کاکتوس ها
>
گیاهان بیابانی
>
گیاهان آبزی
>
حبوبات
>
سبزی جات برگی
>
سبزی جات غیر برگی
>
صیفی جات
>
گیاهان پوششی
>
قارچ ها
>
گیاهان بومی ایران
>
خشکبار و مغزهای گیاهی
>
ادویه های گیاهی
تصویر روز
تبلیغات
فلاور باکس شیب بندی
روف گاردن
گلدان و فلاورباکس
فلاور باکس اداری PVC پی وی سی
کود پلت مرغی صادراتی 100 درصد خالص در مازندران - فروش کود آلی گوگردی گرانول در م...
توليد روغن صد در صد
مشاهده سایر آگهی ها
برای مشاهده سایر آگهی های مرتبط با گل و گیاه کلیک نمایید
درج آگهی در سایت نارگیل
برای درج آگهی و تبلیغات در سایت نارگیل کلیک نمایید
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :
17
نفر
بازدید امروز :
2941
بازدید
بازدید دیروز :
25255
بازدید
تبلیغات متفرقه
قارچ ها
>>
قارچ های خوراکی
قارچ های خوراکی
قارچها میتوانند اختلاف درجه حرارت 16 تا 30 درجه سانتیگراد را تحمل کنند.
از آنجایی که پرورش قارچها معمولاً در محیطی بسته انجام می شود لذا قارچها ی صدفی رامی توان در هر منطقه جغرافیائی و با هر نوع آب و هوایی تولید کرد .
میزان تولید در مکانی به مساحت 80 متر مربع
در یک مکان سرپوشیده دارای سقف مناسب به مساحت 80 متر مربع بیش از یک تن قارچ تولید میشود که زمان لازم برای انجام این کار در حدود 2 ماه بوده و اولین برداشت پس از یک ماه بدست می آید .
این جزوه برای تولید قارچ صدفی در سطح محدود ( زیر 80 متر مربع ) نوشته شده بدیهی است جهت تولید در سطح وسیعتر دانش فنی بیشتری مورد نیاز می باشد که در کلاسهای تخصصی این آموزشگاه بصورت تئوری و عملی ارائه خواهد شد .
فضای مورد نیاز
برای کشت قارچ صدفی میتوان از یک اتاق ، زیر زمین ، انباری و یا هر مکان خالی دیگر که دارای سقف باشد استفاده نمود . این مکان باید توانائی نگهداری هوای معتدل را داشته باشد بطوریکه تا حد امکان از اختلاف شدید درجه حرارت محیط جلوگیری شود .
محیط کشت قارچ صدفی
محیط کشت قارچ صدفی از کاه گندم ، کاه جو ، کاه برنج ، تراشه چوب صنوبر و غیره تهیه میشود . در این کشت از خاک و کود( حیوانی یا شیمیایی) استفاده نمیشود بنابراین هیچگونه آلودگی زیست محیطی ندارد .
نحوه کشت قارچ صدفی
کاه خرد شده یک شب در آب قرار داده شده تا مرطوب شود سپس مدت 2 تا 3 ساعت در آب جوش پاستوریزه میشود. برای این کار میتوان از یک بشکه خالی استفاده کرد . زمان پاستوریزه کردن از وقتی محاسبه می شود که آب به نقطه جوش رسیده باشد .
جهت اطمینان از شروع دمای پاستوریزه (حداقل70 درجه سانتیگراد) بهتر است از دماسنج الکلی استفاده شود . سپس کاه را آبکش کرده آنرا به حال خود رها میکنند تا پس از چند ساعت خنک شود بطوریکه با لمس کردن کاه با پشت دست هیچگونه گرمایی احساس نشود.
مایه زنی زنی
پس از اینکه کاه کاملاً خنک شد با 3 تا 5 درصد مایه قارچ (اسپان) مایه زنی میشود به این منظور برای هر 10 کیلو گرم کاه پاستوریزه شده مقدار 400 تا 500 گرم بذر قارچ اضافه و مخلوط میشود . مخلوط حاصل درون کیسه های به قطر 45 تا 50 سانتیمتر با ارتفاع 80 تا 150 سانتیمتر ریخته می شود و سطح آن کمی فشرده شده تا رطوبت کاه حفظ گردد .
پس از بستن سر کیسه آنرا به محیطی که از قبل بعنوان سالن کشت در نظر گرفته انتقال داده و از سقف آویزان میشود . میتوان کیسه های کشت شده را روی زمین هم قرارداد .
کنترل دما و نور
از اولین روز کشت تا مدت 25 الی 30 روز دما روی 24 درجه سانتیگراد نگهداری شده و محیط را تاریک میکنند زیرا تابش نور مستقیم خورشید برای قارچ صدفی مناسب نیست.
پس از اینکه سطح کاه پوشیده از تارهای سفید رنگ و ظریف قارچ صدفی شد سوراخهایی به فاصله 20 تا 25 سانتیمتر و به قطر یک سانتیمتر در اطراف کیسه کشت شده ایجاد و با آب پاشی مداوم کف سالن رطوبت محیط را افزایش می دهند در این زمان دما به 20 درجه سانتیگراد کاهش داده میشود .
نور یک لامپ معمولی در این زمان ضروری بوده و باعث افزایش محصول میشود . قارچها پس از یک هفته دیگر قابل برداشت می باشند .
آبیاری
زمانی که کیسه کشت پاره میشود چنانچه رطوبت محیط پائین باشد سطح کاه خشک شده و بایستی با مقادیر خیلی کم بصورت اسپری آب پاشی شوند .
آبیاری ممکن است روزی 2یا 3 بار انجام شود باید توجه داشت که آبیاری تا 48 ساعت قبل از برداشت قارچها متوقف شود پس از برداشت محصول میتوان آبیاری را ادامه داد .
میزان تولید
میزان تولید از هر کیسه طی 4 یا 5 چین یا بیشتر در حدود 2 تا 4 کیلوگرم قارچ تازه می باشد.
قارچ ها
معرفی و راهنمای پرورش قارچ ها - قارچ صدفی
پرورش قارچ صدفی
قارچ طلایی
معرفی و راهنمای پرورش قارچ ها - قارچ دُم بوقلمون
معرفی و راهنمای پرورش قارچ ها - ری شی
مطالب این صفحه را پسندیدم
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید
.
ورود
فروشگاه اینترنتی نارگیل
گیاهان دارویی
بذر سبزیجات
بذر و پیاز گل
گیاهان آپارتمانی
خاک و کود
© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :
>
علت زرد شدن برگ های گل ارکیده - فوت و فن های باغبانی
>
انگل فیتوپلاسما
>
هر فضای خانه به چه گیاهی نیاز دارد؟
>
آیا استفاده از زیرگلدانی لازم است؟
>
هنگام انتخاب گلدان برای کاکتوس چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟ - فوت و فن های باغبانی
مقالات پر بازدید :
>
عوامل موثر بر فتوسنتز
>
زمان به گل رفتن مرکبات و کود دهی مناسب جهت جلوگیری از ریزش گل ها
>
چگونه آفت هزارپای گلدان را از بین ببریم؟ - فوت و فن های باغبانی
>
سبزینه چیست؟
>
ریزوم (Rhizome) چیست؟
صفحه اصلی
|
پرسش و پاسخ
|
خدمات
|
فروشگاه
|
نقشه سایت
|
تماس با ما
|
RSS
فهرست گل و گیاه
|
نمایشگاههای گل و گیاه
|
اخبار گل و گیاه
|
مقالات گل و گیاه
|
مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت