گلدهی گل کالانکوئه

نوید  عیسی زادهپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۸۸۱۸ امتیاز سوال: ۰
من در سه سال پیش قلمه گل کالانکوئه را کاشتم وقتی قلمه ها گرفتند یک بار گل دادند اما بعد از ان بار دیگه گلی   ندادند من چندین بار خاک و میزان ابدهی و میزان نور خورشید را تغییر دادم ولی گل نداد لطفا راهنمایی ام کنید
پاسخ کوتاه نارگیل
کالانکوئه برای گلدهی «روزکوتاه» است؛ محتمل‌ترین علت، نور مصنوعی/روشنایی شب و طولانی بودن روزهاست. ۶–۸ هفته هر روز ۱۴–۱۶ ساعت تاریکیِ کامل (شب‌ها حتی نور لامپ هم نخورد) و روزها نور خیلی زیاد کنار پنجره بدهید؛ دما ۱۸–۲۴ درجه. در این دوره آبیاری فقط وقتی ۲–۳ سانت سطح خاک خشک شد. کوددهی نیتروژن بالا را قطع کنید؛ بعد از شروع غنچه، هر ۲–۳ هفته کود پتاس بالا رقیق. پس از گلدهی سرزنی ملایم.

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
تنظيم نبودن شرايط نوري گياه و کمبود مواد غذايي باعث به گل نرفتن گياه مي شود اين گياه از گياهان روز کوتاه محسوب ميشود. به اين معنا که در پاييز و زمستان هنگامي که گل ندارد بعد از غروب آفتاب بايد در تاريکي مطلق باشد. در کل بايد بيش از دوازده ساعت در هر روز در تاريکي مطلق باشد که 14 تا 15 ساعت پيشنهاد مي شود. مثلا پنچ بعد از ظهر که حوالي غروب است تا هشت صبح فردا در تاريکي باشد. و روزانه 8 تا 10 ساعت در نور مناسب باشد. با اين شرايط حدود هشت هفته بعد شاهد شروع ظاهر شدن غنچه هاي ريز خواهيد بود. حدود يک ماه بعد گياه شما پر از غنچه هاي بالغ خواهد بود. بعد از آن ميتوانيد روز هاي گياهتان را بلند تر کنيد و به مکان ثابتي منتقلش کنيد. بلند ترين روزها حدودا 13 ساعت روشنايي دارند که شامل نور مصنوعي هم مي شود.در واقع اين گياه يک چرخه حيات دارد که اگر خوب تنظيم شد بجاي حالت طبيعي که ساليانه يک بار چرخه کامل انجام مي شود و يک بار گل دار مي شود مي تواند ساليانه چند بار پر گل شود. بعد از يک دوره گل دادن هنگامي که گياه بدون گل ميشود. بعد از خشک شدن ساقه هاي گلها(بهتر است خودتان بعد از بي گل شدن ساقه ها آنها را تاانجايي که برگ ندارند به همراه يکي دوبرگ قطع کنيد و بعد از ان يک ابياري مختصر انجام دهيد و تا بسته شدن زخم هاي شاخ هاي بريده شده آبياري نکنيد که حدودا چند روز ميشود. ) مدتي بعد گياه شروع به سبز شدن ميکند. اين آغاز زمان استراحت گياه است. در اين زمان بايد روز هاي گياه را کوتاه کنيد کوتا ه شدن روز ها و تاريکي مطلق بيش از 12 ساعت عامل تحريک غنچه دار شدن گياه است. روزهاي کوتاه بايد حداقل هشت هفته ادامه داشته باشد و يک روز فراموشي زحماتتان را بر باد خواهد داد. فراموش نکنيد که گياه به هشت تا ده ساعت نور کافي هم نياز دارد که نور مصنوعي هم قابل استفاده است هرچند نور خورشيد بهتر است. هنگامي که گياه به اندازه کافي غنچه دار شد که به چند هفته زمان نياز دارد, ميتوانيد روز هارا به آرامي بلند کنيد. صبر بيشتر نتيجه بهتري در بر دارد البته بايد توجه داشت که سلامت و تحمل گياه نياز عامل مهمي در حد اکثر دوره ي روز هاي کوتاه است. حداکثر روشنايي روز 13 ساعت است. در زمان غنچه دادن ابياري بايد کم باشد همچنين در اين دوره استفاده از محلول تقويتي به صورت دو هفته يکبار توصيه مي شود.
نوید  عیسی زاده
نوشهر | آفلاین | پست‌ها: ۳ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۰
ممنونم از شما
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
موفق باشید
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر