٢٠/٦/١٤٤٣ --- 1/24/2022 --- ۱۴۰۰ دوشنبه ۴ بهمن امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
نحوه ی تکثیر گیاه به روش قلمه
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  76  نفر
بازدید امروز :  4849  بازدید
بازدید دیروز :  9233  بازدید
تبلیغات متفرقه
گیاهان >> چگونه غذای خودمان را پرورش دهیم
 

چگونه غذای خودمان را پرورش دهیم

در تمام تاریخ بشریت، مردم توانسته‌اند از طریق ماهیگیری، شکار، جمع‌آوری و یا کشاورزی معیشت کنند. امروزه برای خرید وعده های غذایی خود به سادگی می توانیم از فروشگاه تهیه کنیم. با این حال، پرورش دادن اقلام غذای لذت بخش و با صرفه است. ، حتما در مورد آب و هوای منطقه خود تحقیق کنید، ردیف هایی برای محصولات مناسب آب وهوای خود ایجاد کنید و بکارید و در زمان داشت یعنی زمانی که غذای شما رسیده است، برداشت کنید تا از مواد غذایی باغ خود لذت ببرید.
 
 

در تمام تاریخ بشریت، مردم توانسته‌اند از طریق ماهیگیری، شکار، جمع‌آوری و یا کشاورزی معیشت کنند. امروزه برای خرید وعده های غذایی خود به سادگی می توانیم از فروشگاه تهیه کنیم. با این حال، پرورش دادن اقلام غذای لذت بخش و با صرفه است. ، حتما در مورد آب و هوای منطقه خود تحقیق کنید،  ردیف هایی برای محصولات مناسب آب وهوای خود ایجاد کنید و بکارید و در زمان داشت یعنی زمانی که غذای شما رسیده است، برداشت کنید تا از مواد غذایی باغ خود لذت ببرید.

قسمت 1 

رشد غذا در اقلیم شما

1

بیشتر گیاهان سبز و سبزیجات  را در تابستان گرم بکارید. اگر در طول تابستان دمای بیش از 75 درجه فارنهایت (24 درجه سانتیگراد) دارید، سبزیجات خود را در ماه های اردیبهشت و خرداد بکارید تا زمان یخبندان و سرمای شدید به پایان برسد.

. کاهو، کلم، کلم پیچ و گوجه فرنگی همه گزینه های عالی برای کاشت در تابستان هستند.

نکته: حبوبات در جنگل های بارانی معتدل به خوبی عمل می کنند و منبع عالی پروتئین هستند.

2

میوه را در اوایل بهار و در آب و هوای معتدل بکارید. بیشتر درختان میوه، مانند سیب، پرتقال، لیمو، و لیموترش را می توان  در یک منطقه ی 12،000 فوت مربع (1100 متر ) کاشت.  برای نظارت بر میزان مصرف آب و خاک،  کاشت درخت میوه را در گلدان شروع کنید و بعد از 1 سال در اوایل بهار آن را به محیط بیرون انتقال دهید. بیشتر درختان میوه تا سن 2 تا 3 سالگی شروع به میوه دادن نمی کنند.

. میوه‌هایی مانند انگور را می‌توان در هر جایی و با استفاده از  داربست،به بالا هدایت کرد و پرورش داد.

3

پرورش دهید. اگر در منطقه ای زندگی می کنید که زیر دمای آن صفر است و بارندگی زیادی دارد، غلاتی مانند چاودار بکارید. چاودار قادر است در برابر دماهای سرد و بارندگی شدیدی که در بسیاری از مناطق جهان اتفاق می افتاد مقاومت کند. چاودار را در اوایل پاییز قبل از شروع یخبندان بکارید.

. غلات زمستانه معمولاً عملکرد محصول بیشتری نسبت به غلات تابستانی دارند.

4

غلات تابستانی را در آب و هوای گرم و معتدل پرورش دهید. غلات تابستانی مانند ذرت در هوای گرم بهترین عملکرد را دارد. اگر تابستان در منطقه شما گرم است، ذرت را در اردیبهشت ماه یا خرداد بکارید و اجازه دهید در ماه های تابستان رشد کند. ذرت به ویژه در منطقه غرب میانه ایالات متحده به خوبی رشد می کند.

. برنج برای رشد به آب و هوای گرمسیری نیاز دارد. آسیای جنوب شرقی بهترین آب و هوا برای کاشت محصول برنج است.

5

بگذارید سبزیجات ریشه ای در پاییز بالغ شوند . سیب زمینی، چغندر، تربچه و سایر سبزیجاتی که در زیر زمین رشد می کنند ترجیح می دهند در ماه های سرد تر رشد کنند. سبزیجات ریشه ای را در ماه مرداد یا شهریور بکارید تا برای برداشت پاییزی آماده شوید. شما میتوانید آنها را حتی اگر خطر یخبندان وجود داشته باشد، پرورش دهید، زیرا به اندازه کافی در برابر سرما مقاومت می کنند.

قسمت 2 

کاشت محصولات زراعی

1

PH خاک شما بین 5.5 تا 7.0 باشد. PH خاک خود را با استفاده از یک تست آزمایشگاهی یا نوارهای کاغذی آزمایش کنید تا اسیدی یا قلیایی بودن خاک  را تعیین کنید. اکثر غذاها در pH 5.5 و 7.0 رشد می کنند. اگر خاک شما کمتر از 5.5 است، دولومیت، که یک نوع ماده معدنی خرد شده است را اضافه کنید. اگر بالاتر از 7.0 است، از سوزن کاج یا پیت ماس ​​استفاده کنید تا اسیدی تر شود.

.  می توانید یک تستر یا نوارهای آزمایشی را در اکثر فروشگاه باغبانی پیدا کنید.

می توانید دولومیت را از اکثر فروشگاه های باغبانی خریداری کنید.

2

با گاوآهن یا پنجه زمین را بشکافید. سنگ های بزرگ، ریشه ها و چوب ها، گیاهان انباشته شده و سایر زباله ها را قبل ازشخم‌زدن  خاک بردارید. از ماشین یا گاوآهن برای زیر و رو کردن خاک  استفاده کنید و لایه های خاک را بالا و پایین کنید. این کار باعث می شود که مواد مغذی موجود در خاک به راحتی در دسترس گیاه قرار گیرد و به لایه بالایی خاک اجازه می دهد تا خود را تازه سازی کنند.

. برای تغذیه یک خانواده 4 نفره، با استفاده از 12000 فوت مربع (1100 متر ) زمین، برای رشد سبزیجات و غلات کافی است.

نکته: در یک قطعه زمین کوچک، می توانید به جای گاو آهن از کلنگ و بیل،  برای زراعت زمین  استفاده کنید.

3

ردیف ها را با بیل یا گاوآهن بچینید. منطقه ای را که قصد کاشت در آن را دارید مشخص کنید. از یک بیل یا گاوآهن برای ایجاد یک بستر کمی برآمده در خاک سست در یک خط در طول قطعه استفاده کنید. در مرحله بعد، یک شیار کم عمق و یک اتصال شیار در خاک ایجاد کنید. این کار را تا زمانی انجام دهید که منطقه کاشت به صورت ردیفی دیده شود.

. شما می توانید تمام ابزار های لازم را از بسیاری از فروشگاه های ابزار آلات باغبانی اجاره کنید.

4

دانه های خود را در شیارها در عمق مورد نیاز قرار دهید. عمق کاشت ممکن است بسته به انتخاب  گیاهان، متفاوت باشد. پشت بسته بذر خود را بررسی کنید تا با توجه به دستورالعمل های گفته شده، بهترین عمق را برای گیاه خود بیابید. با انگشتان خود یک سوراخ کوچک ایجاد کنید و در هر سوراخ 2 تا 3 دانه قرار دهید.

. گیاهانی مانند حبوبات و خربزه، کدو، خیار عمق مورد نیازشان حدود 3 / 4 اینچ (1.9 سانتی متر) و 1 اینچ (2.5 سانتی متر) است، و ذرت و سیب زمینی بهتر است در عمق  2.5 اینچ (6.4 سانتی متر) تا  3.5 اینچ (8.9 سانتی متر)  کاشته شوند.

. همچنین می توانید بذرها را در داخل خانه در گلدان رشد دهید و بعد از جوانه زدن آنها را به  محیط بیرون انتقال دهید.

5

بذرها را با خاک بپوشانید و به آرامی روی آن را فشار دهید . این کار از خشک شدن  بذر در آفتاب جلوگیری می کند. از کف دست خود برای فشار دادن خاک روی بذر هایی که کاشته اید استفاده کنید. خاک باید کاملا روی تمام دانه ها را پوشانده باشد تا توسط حیوانات خورده نشوند. این روند را برای همه  ردیف هایی را که برای کاشت برنامه ریزی کرده اید انجام دهید.

قسمت 3

مدیریت و برداشت محصولات

1

در طول تابستان هر روز باغ خود را آبیاری کنید . اگر آبیاری کافی انجام نگیرد، آفتاب می تواند محصولات شما را خشک کرده و از بین ببرد. از شیلنگ باغچه یا سیستم آبپاش برای آبیاری کامل محصولات ،هر روز از اردیبهشت ماه تا شهریور استفاده کنید. اگر دمای هوا به بیش از 90 درجه فارنهایت (32 درجه سانتیگراد) رسید، محصولات خود را دو بار در روز آبیاری کنید.

. محصولات زمستانی مانند چاودار نیازی به آبیاری ندارند مگر اینکه زمستان خشکی را گذرانده باشند.

2

با رفت و آمد بین ردیف ها علف های هرز را هرس کنید. از آنجایی که شما این محصول را به صورت ردیفی می کارید، می توانید از منطقه مرز بین  ردیف ها عبور  کنید. هر علف هرزی را که در طول فصل رشد  جوانه می زند، با دست جدا کنید. هنگام کشیدن علف های هرز حتما ریشه آنها  را نیز بگیرید تا دوباره رشد نکند.

. کشیدن علف های هرز با دست در خاک سست یا مرطوب بسیار آسان تر است.

. سعی کنید هنگام کشیدن علف هرز، ریشه های محصول خود را از بین نبرید.

3

با حصار سیمی و اسپری های طبیعی از آفات جلوگیری کنید. اگر برگهای خورده شده را دیدید، ممکن است نشانه وجود حشرات یا حیوانات موذی باشد. از حصار سیمی برای جلوگیری از ورود حیوانات کوچک مانند موش و خرگوش استفاده کنید. وقتی حشرات را پیدا کردید آنها را بردارید و یا از یک بازدارنده طبیعی مانند روغن نعناع برای دور نگه داشتن آفات استفاده کنید.

نکته: با ترکیب 2 قطره اسانس نعناع فلفلی و 1 گالن (3800 میلی لیتر) آب، اسپری نعناع درست کنید. برگ های محصولات خود را یک بار در روز مه پاشی کنید تا حشرات را دور نگه دارید

4

 

محصولات خود را زمانی که رسیده اند برداشت کنید. بسیاری از سبزیجات  باغی پس از رسیدن، برداشت می شوند و در طول فصل رشد با مراقبت مناسب به تولید ادامه می دهند.غلات اغلب زمانی برداشت می شوند که کاملاً رسیده و روی گیاه خشک شوند. از ابزار باغبانی تیز و تمیز برای چیدن یا بریدن محصولات خود استفاده کنید تا به گیاهان آسیب نرسانید

5

اگر محصولات بیش از نیاز است، از مواد غذایی خود محافظت کنید. اگر غلات پرورش داده اید، از انبارهایی استفاده کنید که محصول ذخیره شده شما را خشک و در برابر حشرات و حیوانات موذی ایمن نگه می دارد. خشک کردن، کنسرو کردن، انجماد ، بسته بندی کردن، بستر سازی و ترکیبی از آن ها بهترین روش برای نگهداری و کم کردن ضایعات است. همگی این گزینه روش مناسبی برای نگهداری مواد غذایی هستند.

. بسترسازی روشی برای نگهداری محصولات ریشه ای مانند سیب زمینی، هویج و چغندر است. محصولات ریشه خود را در مکانی خشک و خنک روی یک بستر کاه قرار دهید.




مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Aparat
Instagram Nargil
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت