١١/٣/١٤٤٣ --- 10/18/2021 --- ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
خرید درخت مرغوب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  108  نفر
بازدید امروز :  5730  بازدید
بازدید دیروز :  13244  بازدید
تبلیغات متفرقه
غذاهای گیاهی و گیاه خواری >> نقرس و رژیم بیماران مبتلا به آن
 

نقرس و رژیم بیماران مبتلا به آن

این بیماری را بیماری افراد خوش گذران می دانند. نقرس شکلی از التهاب مفصل (آرتریت) است و همان علائم را دارد. درد و تورم مفصل که معمولاً این درد محدود به بند اول شصت پا و سایر مفاصل پا، زانو و گاهی مچ دست و آرنج می باشد. بیشتر مبتلایان به نقرس دارا اسید اوریک بالایی هستند و این درد ناشی از بلورهای تیز اسید اوریک در مایع اطراف مفصل است که شکل می گیرند و این حادثه زمانی رخ می دهد که اسید اوریک در سطح خون بسیار بالا رود.
 
 

این بیماری را بیماری افراد خوش گذران می دانند. نقرس شکلی از التهاب مفصل (آرتریت) است و همان علائم را دارد. درد و تورم مفصل که معمولاً این درد محدود به بند اول شصت پا و سایر مفاصل پا، زانو و گاهی مچ دست و آرنج می باشد. بیشتر مبتلایان به نقرس دارا اسید اوریک بالایی هستند و این درد ناشی از بلورهای تیز اسید اوریک در مایع اطراف مفصل است که شکل می گیرند و این حادثه زمانی رخ می دهد که اسید اوریک در سطح خون بسیار بالا رود.

مصرف الکل، داروهای کاهش دهنده فشار خون، غذاهای چرب، مسمومیت با سرب و حتی بیماری های متابولیک ارثی می توانند موجب نقرس شوند. حمله نقرس اغلب در شب شروع می شود. مفصل به تدریج داغ، متورم و دردناک می شود. در بیشتر افراد مبتلا به نقرس با رعایت رژیم غذایی کم چربی، علائم بیماری آنها کم کم از بین خواهد رفت. افراد نقرسی باید خوردن انواع گوشت قرمز و احشاء داخلی مانند جگر، دل، قلوه، مغز، زرده تخم مرغ، ماهی های پرچرب، کاکائو و خاویار را کاهش دهند زیرا همگی سرشار از پروین ها هستند. پروین ها ترکیبات پروتئینی هستند که در بدن به اسید اوریک تبدیل می شوند. پرهیز از این غذاها در طول حمله نقرسی توصیه می شود.



غذاهای چرب باید از برنامه غذایی افراد نقرسی حذف شود. دوغ خیلی ترش و غذاهای خیلی شور به صلاح این بیماران نمی باشد. در عوض خوردن مایعات بیشتر به آنها توصیه می شود مانند آب های معدنی که خاصیت غذایی دارند و می توان یک قاشق چایخوری جوش شیرین را در یک لیتر آب حل کرده و به جای آب معدنی میل نمود. آب میوه، آب انگور، آب هویج، آب پرتقال و سبزیجات، چای کمرنگ، هندوانه، خربزه و گرمک مناسب و مفید است زیرا اسید اوریک خون را کاهش می دهند. خوردن گیلاس و سایر میوه هایی با رنگ قرمز پررنگ و هم خانواده گیلاس برای استحکام و ممانعت از تخریب بافت همبندی که مفاصل را می سازد نیز مفید می باشد.

نوشیدن مایعات به خصوص آب، ادرار را رقیق و دفع اسید اوریک را تشدید می کند. اگر دارای اضافه وزن هستید، وزن خود را کاهش دهید زیرا مقدار زیادی از اسید اوریک خون را می کاهد. بهترین راه برای کاهش وزن نیز کم خوری و مصرف یک رژیم غذایی کم چربی و سرشار از میوه و سبزی است و این کاهش وزن باید به تدریج انجام گیرد زیرا کاهش ناگهانی وزن می تواند میزان اسید اوریک را بالا ببرد و خود آغازگر یک حمله نقرسی دیگر باشد. دو ویتامین که در زمان حمله باید از آن پرهیز نمود ویتامین C و نیاسین است زیرا هر دو، میزان اسید اوریک را افزایش می دهند.





مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Instagram Nargil
Aparat
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت