یک استاد علوم گیاهی در کال پلی پومونا (Cal Poly Pomona) کمک هزینه علمی برای مطالعه چگونگی رشد کاهو با کود نیتروژن و آب کمتر دریافت کرده است.
پروفسور دیوید
استیل گفت کمک هزینه پژوهشی غذا و کشاورزی او را در شناسایی ژنهای کاهو که توسط
میزان آب و نیتروژن بودند، کمک کرد.
به
گفته او، آب با خشکی رایج در کشور کمیاب شده و نیتروژن نیز تولید گازهای گلخانه ای
کرده و سبب آلودگی آبهای زیرزمینی گردد.
صنعت تولید کاهو
مجبور نیست با این مشکلات روبرو گردد، استفاده از آب و نیتروژن کمتر نیاز است. صنعت
تولید کاهو 2 بیلیون دلار بوده و بیشترین کاهو در کالیفرنیا و آریزونا مصرف می
شود.
بعلت تنوع آب و هوایی در دو ناحیه از ارقام متفاوت و سازگار با آن مناطق جهت
کشت استفاده می شود.
hortidaily