٢٥/١٠/١٤٤٣ --- 5/27/2022 --- ۱۴۰۱ جمعه ۶ خرداد امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  78  نفر
بازدید امروز :  4054  بازدید
بازدید دیروز :  13855  بازدید
تبلیغات متفرقه
محیط زیست >
گیاهان >
کود گیاهان >
 

چگونه می توانید کمپوست خشکبار درست کنید؟

هر چیزی که زمانی زنده بوده است - از جمله خشکبار - می تواند به عنوان کمپوست استفاده شود. این موضوع مهم است که چگونه کمپوست تهیه کنید؟ چه مدت زمان برای تهیه مواد کمپوست نیاز دارید؟ کمپوست شما برای چه مکان هایی استفاده می شود. همچنین بین نوع خشکبار و اینکه شما قسمت داخلی آن را کمپوست می کنید یا پوسته خارجی نیز تفاوت وجود دارد.
 
 

هر چیزی که زمانی زنده بوده است - از جمله خشکبار - می تواند به عنوان کمپوست استفاده شود. این موضوع مهم است که چگونه کمپوست تهیه کنید؟ چه مدت زمان برای تهیه مواد کمپوست نیاز دارید؟ کمپوست شما برای چه مکان هایی استفاده می شود. همچنین بین نوع خشکبار و اینکه شما قسمت داخلی آن را کمپوست می کنید یا پوسته خارجی نیز تفاوت وجود دارد.

پوسته های آجیل یا خشکبار معمولاً بیشتر از سایر مواد قابل کمپوست شدن در یک توده کمپوستی شکسته می شوند. پوسته های قهوه ای رنگ به عنوان مواد غنی از کربن در نظر گرفته می شوند، بنابراین به تعادل مواد "سبز" یا غنی ازت در توده کمپوست کمک می کنند. اگر بخواهید آن توده خاص را برای مدت طولانی کمپوست کنید، پوسته های خشکبار فرصت بیشتری برای تجزیه پیدا می کنند. پوسته های این میوه ها نیز عامل حجیم کننده خوبی هستند و تخلخل زیادی در خاک ایجاد می کنند، زیرا توده هایی از هوا ایجاد می کنند که این امر سبب می شود تا خاک از حالت متراکم خارج شود. کمبود گردش هوا در خاک باعث می شود تا تجزیه مواد در خاک به خوبی صورت نگیرد و در نتیجه سبب ایجاد بود بد گردد.


ورمی کمپوست

ورمی كمپوست به ندرت پوسته های آجیل را از بین می برد. ورمی کمپوست یا کمپوست کرم، اساساً به کرم های خاکی قرمز رنگ متکی است تا ضایعات خانگی را به کمپوست ریز تبدیل کند. پوسته های مغز پسته اغلب از بین می روند، اما آجیل های بسیار شور در مخزن های ورمی کمپوست بر کرم ها تأثیر بدی می گذارد. قسمت خوراکی یا گوشت های آجیل در اکثر سیستم های کمپوست، از جمله ورمی کمپوست، به خوبی خرد می شوند.



گردو

گردو حاوی ترکیباتی است که از رشد برخی گیاهان دیگر مانند گوجه فرنگی جلوگیری می کند. نگرانی در مورد استفاده از کمپوست گردو در باغ این است که ممکن است برخی از ترکیبات بازدارنده رشد، شکسته نشوند، به خصوص اگر تکه های پوسته سبز گردو هنوز سالم باشد. با این حال، دانشگاه کرنل خاطرنشان می کند که قطعات چوبی و پوسته گردوی کمپوست شده به مدت شش ماه، برای گیاهان حساس نیز بی خطر هستند. بنابراین باید طول دوره کمپوست برای این گیاهان بسیار بیشتر باشد تا مواد مضر آنها تجزه شوند. در صورت تردید، از کمپوست گردو خودداری کنید و یا گردوهای کمپوست شده را به مناطقی مانند راهروهای بین گیاهان کشت شده که نمی خواهید علف های هرز در آن جوانه بزنند، اضافه کنید.





ملاحظات

خرد کردن پوسته های آجیل قبل از افزودن آنها به توده کمپوستی، به آنها کمک می کند تا سریعتر تجزیه شوند. همچنین حتی اگر پوسته ها کاملاً نپوسند، باز هم کمپوست آنقدر درشت نیست که قابل استفاده نباشد. اگر از این کمپوست به عنوان مالچ یا در مناطقی که از کمپوست درشت سود می برند استفاده می کنید، تکه های پوسته در اندازه های درشت در محصول نهایی نباید مشکلی ایجاد کند. اگر به کمپوست خوب و کاملاً خرد شده برای کشت بذر نیاز دارید، می توانید از طریق الک کردن یا فیلتر کردن، پوسته های درشت را حذف کرده و از کمپوست نرم و خرد شده استفاده کنید.





مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت