٥/١٠/١٤٤٢ --- 5/18/2021 --- ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ ارديبهشت امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
روز بزرگداشت حكيم عمر خيام       
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  34  نفر
بازدید امروز :  3451  بازدید
بازدید دیروز :  32365  بازدید
تبلیغات متفرقه
تیره های گیاهان >> گونه های مختلف بادام زمینی
 

گونه های مختلف بادام زمینی

بادام زمینی رقم های بسیار زیادی دارد که هر کدام از نظر ویژگی ها و تطابق پذیری با دیگری متفاوت است
 
 

مصرف بادام زمینی به صورت سنتی در ایران به صورت تنقلات و آجیل بوده است. هر چند در سال های اخیر استفاده از آن به عنوان یکی از انواع طعم های محصولات خوراکی مثل بیسکوییت ها و کیک ها رایج شده است. همچنین در دهه اخیر تعداد بسیار بیشتری از مردم به مصرف بادام زمینی به صورت کره تمایل نشان می دهند. هر چند بالا رفتن قیمت آن که در ایران و در جهان اتفاق افتاده است باعث شده بسیاری از علاقه مندان به گل و گیاه خود به فکر پرورش آن بیفتند.

شاید در ظاهر پرورش بادام زمینی چندان سخت و پیچیده به نظر نرسد ولی با یک جست و جوی خلاصه در گوگل متوجه می شوید بادام زمینی رقم های بسیار زیادی دارد که هر کدام از نظر ویژگی ها و تطابق پذیری با دیگری متفاوت است. در این میان 4 رقم اصلی بادام زمینی وجود دارد که بیشتر در کشور آمریکا کاشته و پرورش داده می شود. نوع رانر، ویریجینیا، اسپانیش و والنسیا. رایج ترین نوع بادام زمینی کشت شده در کشور آمریکا بادام زمینی رانر است که تقریباً 80 درصد تمام بادام زمینی های تولید شده را تشکیل می دهد. بعد از آن به ترتیب رقم ویریجینیا با 15 درصد، رقم   اسپانیش با 4 و رقم والنسیا با 1 درصد در رده بعدی قرار دارند.

رقم رانر بیشتر برای تولید کره بادام زمینی استفاده می شود. این در حالیست که بادام زمینی ویرجینیا که در ایالات ویرجینیا، کارولینا شمالی   و کارولینای جنوبی پرورش داده می شوند مغز های بزرگ تری درست کرده که به عنوان اسنک و تنقلات استفاده می شوند. البته این نوع بادام زمینی را هم می توان به راحتی به کره تبدیل کرد. کره اسپانیایی به طور اولیه در تگزاس و اکلاهاما پرورش داده می شود که دانه های آن پوست قرمز روشن دارند که به صورت شیرین شده یا بو داده شده و شور مصرف می شوند. این رقم هم مانند بادام زمینی ویرجینیا قابل استفاده برای تولید کره است.

درنهایت بادام زمینی والنسیا که کمتری میزان کشت را دارد در آمریکا در نیو مکزیکو تولید می شود و به عنوان یکی از شیرین ترین رقم های بادام زمینی شهرت یافته است. به همین دلیل این بادام زمینی بسیار پر طرفدار است و استفاده از آن برای تولید کره های بادام زمینی خانگی بسیار رایج است. این نوع بادام زمینی همچنین باری تولید بادام زمینی بخار پز استفاده می شود. البته هر کدام از این رقم ها خود به گونه های مختلف تقسیم می شوند.

از انواع گونه های رقم رانر می توان به فلورانر، سان رانر، ساترن رانر، جورجیا رانر، جورجیا گرین و فلیور رانر 458 اشاره کرد. گونه های رایج بادام زمینی ویرجینیا شامل بیلی، چمپس، فلوریدا فنسی، جورجیا، پری، فیلیپس، ساگ، سولیوان، تایتان و وین هستند. گونه های اسپانیش جورجیا045، اولین، پرونتو، اسپانکو و تامسون 90 اند و گونه رایج بادام زمینی والنسیا که در کشور آمریکا کاشت می شود تنسی ردز است.



مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Instagram Nargil
Aparat
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت