گرده زنبور عسل آنقدر مفید تلقی می شود که شورای بهداشت فدرال آلمان آن را به عنوان دارو شناسایی میکند.
گرده زنبور عسل چیست؟
گرده زنبور عسل یک توپ گرده است که زنبورهای جوان هنگام نشستن روی یک گل درست می کنند. این مخلوطی از گرده ، بزاق و شهد یا عسل است. زنبورها این گویها را در کیسه های روی پاهای خود به کندو برمی گردانند و در لانه زنبوری کندو ذخیره می کنند. سپس گرده به "نان زنبور" تبدیل می شود ، که یک کلنی زنبور عسل را تغذیه می کند.
زنبورداران با نگه داشتن یک شانه غلیظ در ورودی کندوها ، گرده زنبورهای عسل را جمع می کنند. هنگامی که زنبورهای عسل از آن عبور می کنند ، گرده را از پاهای آنها به درون سطل جمع آوری زیر می کوبد. سپس زنبورها باید برای جمع آوری گرده بیشتر بیرون بروند.
دانه گرده زنبور عسل دقیقاً چقدر مغذی است؟
مزایای گرده زنبور عسل چیست؟
گرده زنبور عسل آنقدر مفید تلقی می شود که شورای بهداشت فدرال آلمان آن را به عنوان دارو شناسایی میکند و مزایای زیادی برای این به اصطلاح ابرخوراکی مطرح می کنند مانند:
رفع التهاب
به عنوان یک آنتی اکسیدان
تقویت سلامت کبد
تقویت سیستم ایمنی بدن
به عنوان مکمل غذایی
تسکین علائم یائسگی
کاهش استرس
سرعت بخشیدن به بهبودی
ارزش غذاییگرده زنبور عسل به شکل طبیعی خود به صورت گلوله های کوچک و ترد در می آید. یک قاشق غذاخوری گرده زنبور عسل حاوی:
16 کالری
0.24 گرم چربی
1.2 گرم پروتئین
2.18 گرم کربوهیدرات
250 نوع ماده مغذی ، از جمله ویتامین ها و فلاونوئیدها
می توانید آن را به غذاهایی مانند ماست ، بلغور جو دوسر ، یا اسموتی اضافه کنید. می توان آن را به صورت پودر مکمل یا کپسول خرد کرد.
دوز توصیه شده:
بزرگسالان 20-40 گرم یا 3-5 قاشق غذاخوری. در روز
کودکان 15 گرم یا 1-2 قاشق غذاخوری. در روز
اگر آن را به صورت کپسول مصرف می کنید ، حتماً برچسب را بخوانید تا اطمینان حاصل کنید که دوز مناسب را مصرف می کنید.