١٥/٤/١٤٤٢ --- 12/1/2020 --- ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۱ آذر امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  32  نفر
بازدید امروز :  2713  بازدید
بازدید دیروز :  20545  بازدید
تبلیغات متفرقه
درختان میوه >> تنک کردن درختان میوه موجب تولید میوه های بزرگ تر و با کیفیت می شود .
 

تنک کردن درختان میوه موجب تولید میوه های بزرگ تر و با کیفیت می شود .

تنک کردن موجب تولید میوه های بزرگ تر،خوش رنگ تر و با کیفیت مناسب در درختان می شود.اگر شما تنک نکنید،درختان با مصرف انرژی بیشتر برای رساندن میوه هایشان نمی توانند برای سال بعد گل تولید کنند.
 
 
عمل حذف گل ها و میوه های اضافی درختان تنک کردن نامیده می شود .درختان جوان به ندرت میوه های زیادی تشکیل می دهند که

 نیاز به تنک داشته باشند .اما زمانیکه درختان سیب ،گلابی ،هلو و آلو وارد  باردهی بهینه شوند ،تنک کردن موجب تولید میوه های

 بزرگ تر،خوش رنگ تر و با کیفیت مناسب در آن ها می شود .اگر شما تنک نکنید،درختان با مصرف انرژی بیشتر برای رساندن

 میوه هایشان نمی توانند برای سال بعد گل تولید کنند.


زمان مناسب برای تنک میوه 2 تا 3 هفته بعد از شکوفایی و پس از ریزش اولیه (هنگامی که میوه ها تقریبا به 1/4 اندازه خود رسیده

 اند)می باشد .در مرحله نخستین میوه های کوچک و آسیب دیده توسط  حشرات و آفات را حذف کنید .سپس با حذف میوه های متعدد

 روی یک گل  آذین ،بزرگترین میوه را نگه دارید .در هلو بایستی میوه های اضافی را حذف کنید.تا یک میوه به فاصله 10 تا 20

 سانتیمتر از هم باقی بماند.(توجه شود که ارقام زود رس نیاز به فاصله بیشتر دارند)


میوه های آلو را به فاصله 10 سانتی متر از هم تنک کنید (گیلاس ها نیاز به تنک کردن ندارند)

تنک میوه برای درختان سیب اهمیت ویژه ای دارد .تشکیل میوه زیاد ،تشکیل جوانه گل را برای سال بعدی کاهش می دهد و موجب

تناوب باردهید (محصول زیاد با میوه های کوچک در یک سال و میوه کم یا عدم میوه برای سال بعد ) می شود .


تنک کردن در محدوده زمانی یک ماه بعد از شکوفایی از ایجاد تناوب باردهی در درخت کمک می کند .فاصله ی 10 تا 15 سانتیمتری

ایجاد کنید تا یک میوه برای هر 2 تا 3 سیخک تولید شود .زمان موثر برای تنک کردن محدود است و ثمره ی این کار توسعه اندازه

 میوه ،کیفیت و گلدهی سال آینده درختان میوه است .


تنک کردن می تواند به طریق مکانیکی و یا شیمیایی انجام گیرد .در تنک کردن مکانیکی می توان از دست انسان (که بسیار دقیق ولی

 گران و کند است )،فشار آب (که دقت ندارد و تنظیم مقدار گل های حذف شده با آن مشکل است ) و از چوب های بلند (که به درخت

 صدمه می زند ) استفاده کرد .در تنک کردن شیمیایی از کارباریل (سوین )  که هم به عنوان حشره کش و هم به عنوان تنک کننده

 میوه استفاده می شود  باید احتیاط لازم را بکار برید . انواع مختلف اکسین نیز با غلظت های 10 تا 50 قسمت در میلیون و اتفون با

 غلظت های 20 تا 300 قسمت در میلیون نیز به کار می رود.



مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
نظرات و پرسش های کاربران
مشاهده همه کامنت ها و نظرات این صفحه
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Aparat
Instagram Nargil
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت