این پرسش در زیر مطلب راهنمای نگهداری و پرورش گیاهان آپارتمانی - پوتوس مطرح شده است. ماسه پرسیده شده توسط: ابراهیم تقیزاده ۴ مهر ۱۳۹۱، ساعت ۱۷:۰۷ وضعیت: آفلاین بازدید: ۲۷۰ امتیاز سوال: ۰ ▲ ▼ × من قاطی کردم.منظورتون از ماسه که میگین با خاک قاطی کنیم همونیه که کنار ساحل هستو خیلی ریزه؟یا اونیه که برای ساخت دیوار با سیمان قاطیش میکنن و یه مقدار سنگ بزرگ داره؟اونی که معمولا برای قلمه استفاده میشه کدومه؟
محسن شهاب الدین تهران | آفلاین | پستها: ۱۵۸۹۶ | امتیاز کاربر: ۷۵۷۴ پاسخ کارشناس ۴ مهر ۱۳۹۱، ساعت ۱۷:۰۷ امتیاز پاسخ: ۰ ▲ ▼ × با سلامبرای قلمه زنی گیاهان از ماسه استفاده می شود و ماسه ای ذکر کردید که کنار ساحل وجود دارد (ماسه بادی) هم برای مخلوط کردن با ترکیب خاک مناسب است و هم برای قلمه زنی.مخلوطی که فرمودید احتمالا مخلوطی از شن و ماسه بوده است و در ترکیب با سیمان برای ساخت و ساز استفاده می شود. جون ماسه یک دست است و دارای سنگ های بزرگ نیست.موفق باشید
mahya gh رشت | آفلاین | پستها: ۹۰ | امتیاز کاربر: ۸۳ نظر کاربر ۴ مهر ۱۳۹۱، ساعت ۱۸:۰۳ امتیاز پاسخ: ۱ ▲ ▼ × با سلام منظور از ماسه کنار ساحل دریا نیست چون ماسه کنار دریا شوره منظور ماسه ریز برای قلمه دار کردن و گلدون ماسه شیرین یا همون ماسه کنار رودخانه ها است.امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.