حسن یوسف

فاطمهپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۹۵ امتیاز سوال: ۰
با سلام و تشکر بسیار از سایت خوبتون.
من یک گلدان حسن یوسف حدود سه ماه پیش خریداری کردم. بعد از یک ماه گلدونش رو بزرگتر کردمو
و از خاک باغچه هم به عنوان خاک مکمل استفاده کردم. گیاه رو کنار پنجره جنوبی گذاشتم و شرایط نور خوبی داره ولی خیلی بلند شده و من دوست دارم که حجیم به نظر بیاد. چند روز پیش هم کود مایع گیاهان آپارتمانی استفاده کردم. در ضمن میخواستم بدونم که قلمه هایی که از گیاه مادری جدا کردم رو میشه توی همون گلدون بکارم؟ لطفاً راهنمایی کنید.

پاسخ‌ها و گفتگو

حسین امامی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۰۶ | امتیاز کاربر: ۲۰۶
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۱
با سلام
به نظر می رسد که نور رسیده به گیاه کم بوده باشد و به همین دلیل شاخه های گیاه در جستجوی نور بلندتر شده باشند. براي اينكه گياه بزرگ تري بدست آوريد ميتوان آن را هميشه به گلدان بزرگتري انتقال داد و شاخه هاي انتهائي آنرا براي تقويت شاخه هاي جانبي هرس كرد. جوانه گیری از گیاه نیز به متعدد شدن شاخه ها کمک می کند.
برای کاشت قلمه ها آن ها را در گلداني با قطر دهانه 9 سانتي متر، حاوي كمپوست گلداني قرار دهيد که دماي 18 تا 20 درجه سانتي گراد و نور مناسب داشته باشد. مراقب باشيد كه هرگز خاك گلدان خشك نشود.
موفق باشید
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر