این پرسش در زیر مطلب پوتوس؛ گیاه آپارتمانی مقاوم با برگهای قلبی و رونده مطرح شده است. در مورد تغذیه این گیاه سوال داشتم گیاه من بالاش ب پرسیده شده توسط: بهار ۲۱ مرداد ۱۳۹۱، ساعت ۱۵:۵۶ وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۳۵ امتیاز سوال: ۰ ▲ ▼ × در مورد تغذیه این گیاه سوال داشتم گیاه من بالاش برگای درشتی داره اما هر چی پایین تر میاد برگاش ریزتر میشه یکیم افتاده شده چه کودی باید بهش بدم؟
حمزه حق پرست رشت | آفلاین | پستها: ۸۶ | امتیاز کاربر: ۷۴ نظر کاربر ۲۲ مرداد ۱۳۹۱، ساعت ۰۰:۲۷ امتیاز پاسخ: ۱ ▲ ▼ × سلام . برای کود دهی پوتوس می توانیم از کریستالون مخصوص ۱۸ درصد و یا کود های مایع به صورت غبار پاشی روی برگ های پوتوس استفاده کرد که این کود مایع که بر روی برگ های غبار پاشی می شود سریع تر جذب گیاه می شود و در رشد تاثیر دارد، البته از انواع کود های آهن برای سرسبزی و خرمی این گیاه نیز استفاده می شود اتفاقات عمده ای که برای این گیاه در آپارتمان ها روی می دهد عبارتند از: زردی برگ ها که ناشی از فقر غذایی خاک گیاه ، سوختگی نوک برگ ها که به موجب آبیاری کم گیاه روی می دهد، گندیدگی ریشه و ساقه گیاه که ناشی از آبیاری زیاد و غرقابی شدن خاک می باشد.
حمزه حق پرست رشت | آفلاین | پستها: ۸۶ | امتیاز کاربر: ۷۴ نظر کاربر ۲۲ مرداد ۱۳۹۱، ساعت ۰۰:۲۹ امتیاز پاسخ: ۱ ▲ ▼ × سلام برای تحریک رشد بوته ای آن باید سر برداری شود