بیماری

. انصاریپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۶۱ امتیاز سوال: ۰
سلام و درود. گیاهی آپارتمانی دارم که ظاهرا نوعی آفت زده و تمام برگهای قدیمی اش افتاده و برگهای جدیدش هم در حال سوختن هست. عکس پیوست میفرستم. لطفا برای نجاتش راهنمایی بفرمایید.تصویر پرسش و پاسخ گیاه
تصویر پرسش و پاسخ گیاه
تصویر پرسش و پاسخ گیاه
تصویر پرسش و پاسخ گیاه

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱

سلام آفت شپشک است ، با پنبه ي آغشته به محلول آب و صابون سعي کنيد آفات را جدا کنيد و نابود کنيد ، اين کار را ۳ بار به فاصله ي ۴ روز تکرار کنيد ، اگر باز هم مشاهده شد از سم کنفيدور استفاده کنيد ، لکه هاي روي برگ ميتونه به دليل بيماري باکتريايي باشه ، با احتياط آن برگ ها را با دست و ابزار تميز جدا کنيد و درخت را در خاک تازه و گلداني تميز با زهکش مناسب قرار دهيد.

نور کافي فراهم کنيد و به درخت خود کمي کمتر از حد معمول آب بدهيد از آب جوشيده سرد شده استفاده کنيد و فعلا برگ ها را نيز غبارپاشي نکنيد و از مکمل ريشه براي کمک به بهبودي گياهتون استفاده کنيد.

برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر