سیاه شدن شاخه های بید فری

کتایون موسویپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۵۵۷۸ امتیاز سوال: ۰
با عرض سلام.من یک دسته بید فری خریدم بعد از یک هفته از سر شاخه ها شروع به سیاه شدن کردن علتش چی هست و چطور میتونم از خراب شدن بقیه شاخه ها جلوگیری کنم؟خیلی ممنون.در آب نگهداری میکنم و کنار پنجره جنوبی هستنتصویر پرسش و پاسخ گیاه
تصویر پرسش و پاسخ گیاه
پاسخ کوتاه نارگیل
سیاه شدن سرشاخه‌های بیدفری در آب معمولاً از پوسیدگی/آلودگی قارچی-باکتریایی در اثر ماندن آب، کمبود اکسیژن و گاهی آفتاب مستقیمِ پشت پنجره جنوبی است (نوک شاخه‌ها حساس‌ترند).
برای جلوگیری: نوک‌های سیاه را ۲–۵ سانت پایین‌تر با قیچی تمیز قطع کنید؛ آب را کامل عوض کنید و ظرف را بشویید؛ فقط ۵–۱۰ سانت ته ساقه‌ها در آب باشد و آب هر ۲–۳ روز تعویض شود؛ نور زیاد ولی غیرمستقیم. (از وایتکس/مواد شیمیایی در آبِ گیاه با احتیاط استفاده کنید.)

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
سلام نگهداري طولاني مدت اين گياه در آب مناسب نيست ،محيط مرطوب و گرم بهترين محل براي رشد قارچهاست بنابراين گلدان ميتواند به راحتي آلوده به قارچهاي فسادآور بشوند که روي تنه و برگهاي گياه فعاليت بکنند و موجب فساد بشوند. براي جلوگيري از شيوع قارچها سعي کنيد ظرف را هنگام تعويض آب با مواد ضدعفوني کننده مانند وايتکس و… ضدعفوني کنيد. نگذاريد آب سبزه ببندد يا کدر بشوند.گلدان را به محيط خنک تري منتقل کنيد و در صورت لزوم از قارچ کش مثل بنوميل يا مانکوزب استفاده شود /سرشاخه همه انواع بيدها به راحتي در آب ريشه مي گيرند وقتي ريشه ها به خوبي رشد کردند مي توان سر شاخه ها را در گلدان و يا محل اصلي کاشت( خاک مرطوب)
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر