این پرسش در زیر مطلب دیفنباخیا؛ گیاه آپارتمانی سایهدوست با برگهای ابلق و درشت مطرح شده است. ا سلام. گیاه دیفن دارم. هر15 روز یکبار کوددهی را پرسیده شده توسط: علیرضا ۲۸ خرداد ۱۳۹۱، ساعت ۱۰:۴۸ وضعیت: آفلاین بازدید: ۴۹ امتیاز سوال: ۰ ▲ ▼ × ا سلام. گیاه دیفن دارم. هر15 روز یکبار کوددهی را انجام میدهم و هفته ای دو بار به گیاه آب میدهم.آبپاشی روی برگها را هم مرتب انجام میدهم. ولی برگهای آن حالت افتاده پیدا کرده ولی درعین حال رشدش خوب است. برگها کوچک و حالت پژمردگی به خود گرفته اند.لینک عکسهای گیاه را برایتان فرستاده ام. ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید. با تشکر. http://blackswan2011.persiangig.com/1.jpghttp://blackswan2011.persiangig.com/2.jpghttp://blackswan2011.persiangig.com/3.jpghttp://blackswan2011.persiangig.com/4.jpg
محسن شهاب الدین تهران | آفلاین | پستها: ۱۶۰۲۵ | امتیاز کاربر: ۷۶۶۹ پاسخ منتخب ۲۸ خرداد ۱۳۹۱، ساعت ۱۰:۴۸ امتیاز پاسخ: ۰ ▲ ▼ × در تابستان دفعات ابیاری را بیشتر کنید به طوری که همیشه خاک نمدار باشد.هر چند وقت یکبار یک مرتبه سطح خاک گلدان را خراش دهید(شخم سطحی) تا اب وهوا به داخل آن نفوذ کند.بهتر است از آبی تصفیه شده که 24 ساعت در محیط بوده و هم دمای محیط است برای آبیاری استفاده شود، هرگز با آب سرد آبیاری نکنید .با این کار کلر وفلوراید موجود دراب که برای گیاه مضر است نیز از بین میرود.سوراخ های زهکش ته گلدان را کنترل واز باز بودن سوراخهای انتهایی گلدان وخروج اب اضافی از گلدان مطمئن شوید. از جمع شدن اب در زیر گلدانی جلوگیری کنید ویا داخل زیر گلدانی (بین گلدان و زیر گلدانی) یک لایه سنگریزه قرار دهید به نحوی که خاک گلدان در تماس مستقیم با آب قرار نگیرد.
منظر بانو كاشاني تهران | آفلاین | پستها: ۳ | امتیاز کاربر: ۱ نظر کاربر ۱۳ مرداد ۱۳۹۱، ساعت ۱۵:۰۷ امتیاز پاسخ: ۰ ▲ ▼ × با عرض سلام وتبريك ولادت با سعادت كريم اهل بيت ( ع) وتشكر از سايت مفيدتان ما در حياط خانه مان يك درختچه به ژاپني داريم كه امسال روي آن يك ميوه شبيه گردو با پوست سبز ظاهر شده است . سؤالم اينست آيا اين ميوه خوراكي است ؟ و از كجا بفهميم كه ميوه ي آن رسيده است .