نحوه آبیاری بذر گیاه مرزه تابستانه تا زمانی که جوانه بزنه

فاطمه  بیرانوندپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۴۰ امتیاز سوال: ۰
سلام عرض ادب یک سوال داشتم من چند دفع دار بذر مرزه میکارم خراب میشه و بذر رشد نمیکنه من چون گفت بذر مرزه به آب خیلی حساس هست من چهاریا سه روز یکبار بهش آب میدادم و بذرمرزه هنوز جونه چون میکن بذر مرزه ۱۰ روزه سبز میشه میشه لطفعا راهنمایی کنید چطور به بذر مرزه آب بدم تا گیاه ام جونه بزنه

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
سلام قبل از کاشت بذر ها را براي مدت ۱۰ ساعت و حداکثر ۳ روز خيس کنيد.خاک را الک کرده تا نرم و يک دست شود.گلدان مورد نظر را از خاک مرغوب (کمپوست آماده) پر کنيد (بيش از ۳/۴ گلدان) ، گلدان انتخابي بايد زهکشي خوبي داشته باشد (در انتهاي آن سوراخ مناسبي براي خروج آب اضافي باشد)سپس اقدام به آبياري گلدان کنيد تا آب کاملاً از گلدان خارج شود .
بعد از چند ساعت از آبياري گلدان بذر ها را بر روي خاک بريزيد و حداکثر به ارتفاع دو برابر طول بذرها روي آن خاک بريزيد.ريختن خاک زياد روي بذر ها باعث خفه شدن آن شده و نمي توانند رشد کنند.
سپس با افشانه آب را بر روي سطح خاک اسپري کنيد به صورتي که مطمئن شويد آب به بذر ها رسيده و اين کار را هر روز يا روزي دوبار انجام دهيد.
قبل از سبز شدن بذر سبزي نبايد اجازه دهيد سطح خاک خيلي خشک شود در اين صورت از جوانه زدن خبري نيست.آبياري زياد نيز باعث ميشود هوا به بذر ها نرسد و خفه شوند و جوانه زني صورت نگيرد. هنگامي که سطح خاک خشک شد اقدام به آبياري مجدد کنيد.
فاطمه  بیرانوند
آفلاین | پست‌ها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۱
سلام تشکر فراوان خيلي ممنون از راهنماي خوبتون خيلي خوب و آموزشي بود
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
نوفق باشيد.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر