علت توقف رشد گياه فيكوس

فرح  رضاييپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۰۲۳ امتیاز سوال: ۰
با سلام، ٦ ماه پيش يك گياه فيكوس خريدم. بعد از چند برگ جديد رشدش متوقف شد. اخيرا روى يكى از برگهاى پايينى لكه هاى قهوه اى ايجاد شده. لطفا راهنمايي كنيد. آبيارى هفته اي يكبار انجام ميشه وقتى سطح خاك خشك ميشه.

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
سلام فصل زمستان براي اکثر گياهان آپارتماني اين توقف يا کندي رشد عادي است. چرا که در زمستان دماي شبانه خانه‌ها ممکن است حتي از دماي روزانه خانه گرمتر باشد. اين دما باعث ميشود که گياهاني مقدار توليد انرژي که در هنگام روز و با فتوسنتز به دست مي‌آورند را شب هنگام با تنفس و تعرق از دست بدهند. و انرژي مازادي براي توليد سلولهاي جديد باقي نماند. در حالي که در طبيعت هميشه دماي شبانه از دماي روزانه چند درجه‌اي کمتر است و اين اختلاف دما به گياه اجازه ميدهد که انرژي مازاد را صرف رشد کند.
اما در تابستان کمبود رشد ميتواند علامت کمبود در نور و مواد غذايي يا افراط در آبياري باشد. اگر کليه اين شرايط نرمال باشد به احتمال قوي زمان تعويض گلدان فرا رسيده‌است.
فرح  رضايي
آفلاین | پست‌ها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۱
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۰
لکه هاي روي برگ ،بيماري قارچي است،برگ بيمار را جدا کنيد و دور بريزيد و جهت درمان از قارچ کش مانکوزب استفاده شود و ۱۴ روز بعد مجددا تکرار شود.(به صورت محلول پاشي برگ و هم آبياري)
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر