حسن یوسف

مهدیپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۹۱ امتیاز سوال: ۰
با سلام من 3هفته پیش یک گلدون حسن یوسف خریدم نمیدونم خاکش چطوره، تاحالا چند تا بجه هزار پا از سوراخ کف گلدان بیرون اومدن،برگ هایش بیشتر اوقات پژمرده و آویزونند،در ضمن برگ های جوونش هم پشت سرهم خشک میشن و میریزن، من قم زندگی میکنم بیشتر ساعات روز کولر روشنه، گلدون رو تقریبا یک روز در میون آب میدم و هر روز هم اسپری میکنم وبخاطر گرمای هوا هو میترسم کنار پنجره جنوبی بذارم لطفا راهنماییم کنید با این گل بیمار چکار کنم؟

پاسخ‌ها و گفتگو

حسین امامی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۰۶ | امتیاز کاربر: ۲۰۶
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۱
با سلام
به دلیل این که از خاک اطلاع ندارید می توانید در فصل بهار به تعویض گلدان اقدام کنید. مخلوطی از خاک باغچه، خاکبرگ و ماسه، خاک مناسب رشد این گیاه است. در صورت نبودن چنین امکانی از سم سوین یا دیازینون مطابق با دستور آن استفاده کنید.
حسن یوسف به نور زیاد، گرمای زیاد، آبیاری فراوان، رطوبت هوای ۵۰ تا ۷۰ درصد و خاک قلیایی احتیاج دارد. می توان به میزان ۳ گرم در لیتر، هر دو هفته یکبار، از فروردین تا مهر ماه گیاه را تغذیه کرد.
موفق باشید
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر