این پرسش در زیر مطلب گیاهان انگلی به کمک کشاورزان می‌آیند مطرح شده است.

نحوه نگهداری سانسوریا

محمد نوریپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۵۰ امتیاز سوال: ۰
با سلام و احترام
برگهای سانسوریا از پایین شل شده و راحت از بوته اصلی جدا می شود به طوریکه با لمس انتهای برگ جدا شده له شدگی مشهود است با توجه به تعویض خاک دلیل اصلی چیست ؟
ضمناً بستر مناسب برای قلمه چیست ؟

پاسخ‌ها و گفتگو

Oscar PAZ
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۱
سلام برگ ‌های جدا شده را از تیکه های سالمش قلمه برگ بگیرید آبیاری بیش از حد ممکن است دلیل این اتفاق باشد سانسوریاتون ابلق هست با سبز😊😊
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
سلام احتمال آبیاری زیاد و بیماری است.سانسوریا به علت داشتن ساقه های گوشتی و ابدار نیاز ابی پایینی داره پس از ابدهی بیش از حد ممکن خودداری کنید.بسترمناسب برای کاشت قلمه سانسوریا 5 ٠٪ ماسه ٣٠٪ پیت ٢٠٪ ورمی کمپوست می باشد .دقت داشته باشید در زمان تکثیر به روش برگ، هر قطعه از سانسوریا رو وارونه در ماسه نزارید چون گیاه شما از بین میره .
برای تکثیر قلمه برگی سانسوریا از واریته دور طلایی قبل از کاشت در ماسه حتما یک قطعه از پایین قلمه بصورت هشتی ببرید و بعد گیاه رو بکارید. این کار کمک میکنه جوانه های تازه متولد شده هم دور طلایی باشن در غیر این صورت جوانه های جدید ساده بوجود میان .
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر