بن سای

آتوسا ضیاییپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۸۲ امتیاز سوال: ۰
سلام وقتتون بخیرمن حدودا 7ماهه بن سای شبه پاچیرا دارم الان 10 روزی میشه که برگاش یهو زرد میشه میریزه.هیچ تغییری هم تو شرایطش بوجود نیومده.انگار داره از بین میره.ممنون میشم کمکم کنیدتصویر پرسش و پاسخ گیاه

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱

سلام نوسانات دمایی محیط گرم و خشک آفت می تواند علت باشد زیر و روی برگ ها و سطح خاک از نظر وجود آفت بررسی شود.آبیاری گیاه را منظم انجام دهید.پایا نیاز آبی نسبتا بالایی دارد در زمستان هفته ای یکبار و در تابستان هفته ای دوبار نیاز به آبیاری دارد. توجه کنید که در زمان آبیاری آب روی ساقه نریزد که باعث ایجاد بیمار پوسیدگی ساقه می شود.

از آبیاری بیش از اندازه نیز پرهیز کنید و دقت داشته باشید که بین دو آبیاری سطح خاک شود آبیاری بیش از اندازه باعث زردی و سیاهی نوک برگ ها می شود.از آب ولرم و بدون کلر استفاده کنید.

رطوبت موردنیاز پاچیرا :
نیاز رطوبتی این درخت خوش یمن را با قرار دادن یک سینی حاوی سنگریزه و آب در زیر گلدان و همچنین اسپری کردن آب دو روز یکبار برطرف می شود.چون حداقل رطوبت مورد نیاز آن ۵۰% است.

نور مناسب پاچیرا :
نیاز به نور شدید دارد،ولی از آفتاب بیزار است ، در واقع میزان نور مورد نیاز برای این گل تا حد متوسط است.ماهی یکبار گیاه خود را با کود مخصوص بونسای تقویت کنید.

آتوسا ضیایی
انزلی | آفلاین | پست‌ها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۱
خیلی ممنون از پاسختون
آتوسا ضیایی
انزلی | آفلاین | پست‌ها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۱
سلام من گلمو بررسی کردم رو یکی از ساقه ها تار عنکبوت خیلی کمی بود و پشت بعضی برگها به صورت نقطه خیلیی خیلی ریز دونه های تیره هست که با دست پاک میکنم انقدر که ریزه مثل خاک برداشته میشه.چه آفتیه؟ چه سنی میخواد؟ ممنون از راهنماییتون
آتوسا ضیایی
انزلی | آفلاین | پست‌ها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۱
تقریبا میشه گفت قرمز رنگه انقدر ریزه که تشخیصش سخته
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
سلام احتمالا آفت کنه است.اگر تعداد آفات کم است چند قطره مایع ظرف شویی در یک لیتر آب حل شود به زیر و روی برگ ها اسپری شود.محلول پاشی ۳ بار به فاصله ی ۴ روز تکرار کنید در صورتیکه بر طرف نشد از کنه کش استفاده شود.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر