پیچ امین الدوله

زهرا اویسیپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۵۲ امتیاز سوال: ۰
با سلام . ممنون از راهنمایی های عالیتون . کودهای مورد نیاز یاس امین الدوله چی هست و چن وقت یکبار ؟ آیا میتونم مثل بقیه گلهام دو هفته یکبار کریستال قرمز و هر ماه یکبار آهن بهش بدم ؟ و اینکه چه موقع باید آبیاری بشه ، زمانی که سطح خاک خشک بشه مناسبه برا آبیاری ؟

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
کودهای کامل مخصوص گلدهی مانند کریستالون قرمز
زمان کود دادن دوران رویش و یا گل دادن گیاه است، که این دوران برای گیاهان بدون گل (برگ‌های زینتی) و گلدار از ماه فروردین تا آبان بوده و برای گونه‌های گل‌دهندة زمستانی فصل زمستان می‌باشد. در دوران استراحت (خواب بودن) گیاه، که رشد در آن صورت نمی‌گیرد و گیاه گل و برگ نمی‌رویاند، به آن کود ندهید چرا که سبب فشار به گیاه شده و آن را ضعیف می‌کند و باعث رویش نابهنگام برگ‌ها و ریشه‌ها می‌شود.
فاصله بین ابیاری ونیازابی بسته به نوع گیاه،فصل،میزان رطوبت ووزش بادوسایرشرایط محیطی(نور-دماو....) متفاوته.
برای تععین زمان ابیاری سطح خاک رو 2-3 سانت کنار بزنید وخشکی خاک رو بررسی کنید.اگه خاک خیس نبود وبه دست نچسبید باید ابیاری کنید.دقت کنید خاک نباید کاملا خشک بشه وخیس هم نباشه.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر