آفت گیاهان آپارتمانی

سینا کیانی نژادپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۹ امتیاز سوال: ۰
سلام خداقوت و خسته نباشیدببخشید بنده کلی گل و گیاه دارم ک هرازچندگاهی شپشک آرد آلود میگیرن و خشک میشن ازسمهای خانگی و طبیعی مثل الکل و آب سیر و آب تنباکو استفاده کرده ام ک اغلب جواب نگرفته ام. الان یک مدته دوباره زیربرگهای گیاهانم پنبه شکل نقطه های سفید میزنه لطفا راهنماییم کنید ک چ سمی بزنم ک برای خانواده و مخصوصا کودوک 2ساله ام مشکل بوجود نیاره چون تو آپارتمان هستیم و حیاط نداریم. سپاسگذارم اسم سم چ شیمیایی چ طبیعی و دستور استفاده اش رو بفرمائید. یاحق

پاسخ‌ها و گفتگو

امیر م
همدان | آفلاین | پست‌ها: ۶۶ | امتیاز کاربر: ۶۸
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۱

سلام.
متاسفانه شپشک بیشتر گلخانه های تولید گل رو درگیر کرده و ما با خرید گیاهان آلوده و عدم رعایت قرنطینه باعث آلودگی بقیه گیاهان منزل میشیم.

در اولین مرحله اگه لانه مورچه اطراف گیاهان شما وجود داره رو کاملا از بین ببرید. مورچه ها مخصوصا مورچه های زرد نقش تکثیر شپشک ها رو بر عهده دارن.

چند نکته:
توده های پنبه مانند حاوی صدها تخم شپشک هستن.

شپشکهای جوان و بالغ بیشتر در قسمت جوان و انتهایی گیاه به سر میبرن.

تخم گذاری شپشکها در زاویه بین شاخه ها، دمبرگ و ساقه، ترک ها و شکستگی شاخه ها، سطح خاک و نزدیک تنه، زیر گلدان،دیوارهای نزدیک به گیاه آلوده، لبه های گلدان،برگهای خشکیده و ریخته شده در سطح گلدان و ... انجام میشه.

گلها و گیاهان جدید که خریداری میشه در یک محیط کاملا مجزا قرنطینه و بعد از بازدید خاک و تمام قسمتهای گیاه و بعد از ۵ تا ۷ هفته وارد مجموعه یا باغ خود کنید.

مرحله دوم برگها و شاخه های خشکیده که روی زمین و سطح خاک و سطح گلدان ریخته شدن و علفهای هرز رو جمع آوری کنید و از بین ببرید.

سطح خاک رو تا ۳ سانتیمتر تعویض کنید.

مرحله بعد الکل خالص تهیه کنید و با یک قلموی نقاشی ظریف و کوچک ،زاویه بین دمبرگها، ساقه ها و ترکها و شکستگی های ساقه رو برسی کن و توده های پنبه مانند که منبع تخم هستن رو با قلموی آغشته به الکل پاک کن.اما حتما روی بعضی از گیاهان حساس تست کنید.
الکل خالص سریع تبخیر میشه و غالبا باعث سوختگی نمیشه.

پاک کردن با قلموی الکلی رو حتما باید هر ۵ تا ۷ روز انجام بدید و تا حداقل ۱۰ مرحله انجام بدید. یعنی حدود ۲ ماه.

مرحله بعدی شستشو با فشار آب هستش که تاثیر خوبی در کاهش آفت داره. و بهتره هر ۵ تا ۷ روز انجام بدید.

در مرحله بعد حتما از سموم استفاده کنید. به صورت منظم و طی چند ماه تا پورهای جوان رو نابود کنید.البته باید در خارج از خانه انجام بشه.

حتما شاخه ها،برگها و ساقه های بسیار آلوده رو هرس و حذف کنید.

اگه نمیتونید در داخل منزل سمپاشی کنید حتما مراحل بالا رو انجام بدید.

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
سم پالیزین سمی ارگانیک وبی ضرر برای انسان میباشد.
این سم در مورد تمام گیاهانتان استفاده شود وبعد از ده روزهم تکرار کنید.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر