وجود حشره و هزارپا

احسان محمودیپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۱۱۴ امتیاز سوال: ۰
با سلام
یک گل پتوس بالا رونده سر حال دارم. احساس کردم گلدونش کوچیک شده برای همین به یک گدان بزرگتر منتقل کردم. دو روز پیش بصورت اتفاقی داشتم خاک گل را زیر و رو میکردم که چند تا کرم قرمز مشاهده کردم. با خوندن مطالبی که در اینترنت بود متوجه شدم که کرم برای گلهای آپارتمانی خوب نیست. به پیشنهاد یکی از مغازه هایی که لوازم باغبانی میفروشه سم ایکون بهشم زدم( یک قاشق مربا خوری در یک لیتر آب حل کردم). حالا نمیدونم کاری که کردم درست بوده یا خیر!!؟؟
یک گل اگلونما هم دیروز خریدم. وقتی آوردمش خونه دیدم که زیر گلدون پر از حشره ریز هست. به این گل هم سم ایکون دادم. بلافاصله دیدم که از گلدون چند تا هزارپا بیرون اومد!! بنظرتون خاک گل را عوض کنم؟ ایا این سم اسیب به گل هام نمیزنه؟؟

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
فصل مناسبی برای انتقال گیاه انتخاب نکردید .
وجودهرگونه حشره ویاکرم خاکي ياخرخاکي وهزارپاو .... داخل خاک گلدانهامضراست.که اين امرباتوجه به تغذیه کرم و...ازریشه گیاهان گلدانی واز طرف دیگر وجوداين افات در گياهان درداخل آپارتمان باعث کثيفي محل سکونت وبدمنظرشدن اطراف گياه نیز ميشود. روش مبارزه بااين مشکل استفاده ازسم سایپرمترین به نسبت يک قاشق مرباخوري دريک ليترآب است(به ازا هر لیتر اب مورد نیاز یک قاشق سم). اين آب بايدبه عنوان آب آبياري روي سطح خاک استفاده شود.
تعویض خاک نکنید.
با
شستشوی شاخ وبرگ وقوطه ور کردن گلدان در اب به مدت 15 دقیقه وخروج اب اضافی از گلدان اثرات مسمومیت احتمالی رو کاهش بدهید.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر