آزالیا

فریبرز نجفیپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۵۷ امتیاز سوال: ۰
با سلام حضور کارشناسان محترم برگهای آزالیای من رنگشون روشن شده تقریبا سبز متمایل به زرد . محل قرار گرفتن گلدون زیر درخت هست ولی تا حدود ساعت ده صب کمی به قسمت پایین گیاه آفتاب میتابه . آیا تا این حد تابش ممکنه باعث روشن شدن برگها بشه .در صورتیکه کمبود مواد غدایی باعث زردی شده باشه چه نوع کودی میتونم استفاده کنم ؟ و آیا شما توصیه میکنید از محلول اب و سرکه برای جلو گیری از قلیایی شدن خاک استفاده کنم؟

پاسخ‌ها و گفتگو

فریبرز نجفی
اصفهان | آفلاین | پست‌ها: ۶۵ | امتیاز کاربر: ۶۳
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۱
سلام صبحتون بخیرپیرو سوال قبلم در مورد آزالیا میخواستم اضافه کنم که نوک بعضی برگها هم خشک شده . از اردیبهشت تا الان که به حیاط منتقل شده یک روز درمیون با آب جوشیده  آبیاری میکنم که تا به الان ظاهرا وضعیت خوبی داشته و با توجه به اینکه بعد از پایان گلدهی تقریبا تمام برگهاش ریخته بود رشد برگهاش خوب بوده و کاملا پر برگ شده.ممنون میشم راهنمایی کنید
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
نور زیاد و کمبود مواد غذایی هر دو می تواند باعث روشن شدن برگ ها شود ،تا اوایل پاییز به کود دهی گیاه ادامه دهید بهتر است از کود حاوی پتاسیم بالا استفاده شود و هراز چند گاهي به روش مخصوص گلدان را آبياري کنيد . گلدان آزاليا را از انتها براي مدت چند دقيقه درون سطل محتوي آب قرار دهيد سپس خارج کنيد تا آب اضافه از زير گلدان خارج شود.صبح زود یا عصر نیز برگ ها را غبارپاشی کنید تا رطوبت مورد نیاز گیاه فراهم شود .اگر علائم بهبود پیدا نکرد به محیط خنک تری منتقل شود .
فریبرز نجفی
اصفهان | آفلاین | پست‌ها: ۶۵ | امتیاز کاربر: ۶۳
نظر کاربر
امتیاز پاسخ: ۱
بسیار ممنونم از لطف و راهنمایی خوب شما
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
موفق باشید .
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر