راهنمایی

رضا ارجمند خواهپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۷ امتیاز سوال: ۰
با سلام و تشکر از راهنمایی شما قبل از آشنایی با شما به یک فروشگاه مراجعه کردم و به از توضیح ترکیب سم ملاتونین با بنومیل را داد که هر 15 روز یک بار سم پاشی شود در دوره اول ضاهرا موثر واقع نشده  می خواستم بدانم آیا این تریکب در ست است یا آنچه شما مرقوم داشته اید و دوم اینکهدر صورتی که بخواهیم سموم را از سایت شما خریداری کنیم چگونه می توان دریافت کرد در پایان یک نوع دیگر گیاه بنجامیت است که عکس آن ارسال می گردد آیا این نیز دچار بیماری یا آفت شده همچنین  عکس های مربوط به بنجامین مورد نظر نیز ارسال می گردد
باتشکر
تصویر پرسش و پاسخ گیاه

تصویر پرسش و پاسخ گیاه
تصویر پرسش و پاسخ گیاه
تصویر پرسش و پاسخ گیاه

پاسخ‌ها و گفتگو

مهندس رامندی
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۲۲۲۸۳ | امتیاز کاربر: ۹۴۸۵
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
گیاه شما دچار افت کنه تارعنکبوتی شده است.
کنه ها موجودات ریزی هستند که به آسانی دیده نمی شوند به همین دلیل باید از روی عوارض ایجاد شده روی گیاه پی به وجود آنها برد . نقاط متعدد زرد رنگ روی برگ که به تدریج تغییر رنگ داده و پس از مدتی خاکستری ، قرمز یا قهوه ای می شود نشان دهنده وجود این آفت است. گاهی برگ در اثر از دست دادن شیره نباتی حول دمبرگ خود خمیده و پوششی از تار های باریک که حالت گرد آلود دارد در زیر سطح برگ مشاهده می شود . (کنه تار عنکبوتی ).علایم ابتلا به کنه ابتدابا ظهر نقاط زرد وریز روی برگهای پایینی گیاه شروع شده سپس با تنیدن تار روی برگها حالت خاک الود ایجاد میکند.یکی از برجسته ترین نشانه های فعالیت این افت وجود تارهای ابریشمی همراه با حالت خاک گرفتگی بوده، سپس پشت برگها به صورت برنزه و در تراکم بالا به صورت قهوه ای تیره درآمده و در نهایت خشک میشوند.
برای مبارزه شیمیایی می توان از سموم کنه کش مانند اتیون.کونفیدور.متاسیستوکس،پراید، اورتوس و نیسرون مانند اپولو ،کلتان استفاده نمایید.دستور مصرف روی سم نوشته شده است.
یک قاشق چای خوری سر خالی کنه کش را در یک لیتر اب حل نموده و روی نقاط الوده اسپره نمایید
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر