کاربردها و مزایای گوگرد معدنی خوریان سمنان در باغ و مزرعه

سيد مسعود حسيني فياضپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۴۵ امتیاز سوال: ۰
-گوگرد معدنی خوریان سمنان:
به صورت کودی کاملا طیبعی و ارگانیک به همراه ریز مغزی های کاملا طبیعی و بدون هیچ افزودنی های شیمیایی میباشد که دارنده شناسنامه انالیز شرکت تجزیه کنندگان کانسارهای بلورین امتیس شرق میباشد.
۲-گوگرد معدنی خوریان سمنان:
باعث جذب ریز مغزی های موجود در خاک و کود زمینهای کشاورزی و باغات شما که به صورت غیر قابل جذب و بدون مصرف و دپو شده در خاک هستند می شود چون باعث کاهش اسیدیته یا (PH) خاک می شود.
۳-گوگرد معدنی خوریان سمنان:
به صورت سمی کاملا طبیعی و ارگانیک می باشد که بدون ضرر به محیط زیست و طبیعت میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
۴-گوگرد معدنی خوریان سمنان:
به صورت سولفات و حاوی دو ریز مغزی اهن و پتاسیم به صورت محلول در اب و خاک میباشد که پس از مصرف جذب درختان وگیاهان میشود.
۵-گوگرد معدنی خوریان سمنان:
فاقد فلزات سنگین و عناصر سرطان زا میباشد که قابلیت استفاده به صورت پخش سطحی و چالکود در باغات و زراعت میباشد.
۶-گوگرد معدنی خوریان سمنان:
برای از بین بردن کنه ها و برخی از افات نباتی که اغلب به درختان مرکبات، درختان خرما، پنبه و توت فرنگی و غیره ....حمله می کنند خاصیت کنترل کنندگی و کاهش جمعیت دارد.
۷-گوگرد معدنی خوریان سمنان:
دارای توجیه اقتصادی و استفاده از ان اسان میباشد.
۸-گوگرد معدنی خوریان سمنان:
در مورد کنه های گیاهی تعادل بیولوژیکی محیط را بر هم نمیزند و از همه مهم تر اینکه اثرات سمی از خود بر جای نمی گذارد.
۹-گوگرد معدنی خوریان سمنان :
باعث کاهش PH و EC خاک کشاورزی و باغات شما میشود.با این عمل هم خواص فیزیکی خاک اصلاح میشود هم قلیائیت شدید ان کاهش می یابد و در نتیجه  خاک برای گیاهان زراعی به مراتب مساعد تر می گردد.
۱۰-گوگرد معدنی خوریان سمنان:
موجب اصلاح خاک زمینهای کشاورزی بخصوص اراضی شور و قلیا می شود.

پاسخ‌ها و گفتگو

محسن شهاب الدین
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۱۵۸۹۳ | امتیاز کاربر: ۷۵۷۱
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
سلام

گوگرد معدني خوريان سمنان، در اصل يک جور کود اصلاح‌کننده خاک و تا حدي هم آفت‌کش طبيعي محسوب مي‌شه؛ يعني هم به تغذيه و سلامت گياه کمک مي‌کنه، هم به کنترل بعضي آفات و بيماري‌ها. چون منبعش معدنيه و بدون افزودني شيميايي معرفي شده، توي دسته کودهاي ارگانيک و سازگار با محيط زيست قرار مي‌گيره؛ چيزي که اين روزها کشاورزي مدرن دنبالش هست 🙂.

از نظر تغذيه‌اي، اين نوع گوگرد وقتي وارد خاک مي‌شه، به‌مرور توسط ميکروارگانيسم‌هاي خاک اکسيد و به سولفات تبديل مي‌شه؛ سولفات هم همون شکليه که گياه مي‌تونه ازش استفاده کنه. اگر همراهش آهن و پتاسيم هم باشه (همون‌طور که نوشته شده)، در واقع شما يک بسته سه‌تايي تغذيه‌اي مي‌ديد به گياه: گوگرد براي ساخت پروتئين‌ها و بهبود کيفيت محصول، آهن براي سبزينه و جلوگيري از زردي برگ‌ها، و پتاسيم براي مقاومت گياه و بهبود طعم و رنگ ميوه.

يکي از مهم‌ترين نقش‌هاي اين گوگرد، کاهش pH خاک‌هاي قليايي و شور هست. توي خيلي از مناطق ايران، به‌خصوص خاک‌هاي آهکي و شور، pH بالاست و همين باعث مي‌شه عناصر ريزمغذي مثل آهن، روي، منگنز و … توي خاک باشن ولي براي ريشه «قابل جذب» نباشن. وقتي گوگرد به خاک اضافه مي‌کنيد و به‌مرور اسيديته رو کمي پايين مي‌آره، اين عناصر از حالت قفل‌شده درمي‌آن و گياه راحت‌تر مي‌تونه مصرفشون کنه. نتيجه‌اش؟ سبزينگي بهتر، رشد قوي‌تر، و محصول باکيفيت‌تر.

در مورد اصلاح خاک، اين محصول براي اراضي شور و قليايي خيلي به‌دردبخوره. با کاهش هم‌زمان pH و تا حدي EC (شوري ظاهري)، ساختار فيزيکي خاک بهتر مي‌شه، کلوخه‌ها خردتر مي‌شن، نفوذ آب بهتر مي‌شه، و ريشه‌ها راحت‌تر پخش مي‌شن. به‌زبان ساده: خاک سفت و لج‌باز، تبديل مي‌شه به خاک نرم و آدم‌حسابي براي ريشه‌ها 😄.

از نظر سلامت محيط زيست، اين گوگرد چون فاقد فلزات سنگين و عناصر سرطان‌زا معرفي شده، نسبت به بعضي کودها و سموم شيميايي، ريسک کمتري براي خاک، آب زيرزميني و سلامت انسان داره. هم قابليت چالکود (در گودال اطراف ريشه درختان) رو داره، هم مي‌تونه به صورت پخش سطحي توي مزارع استفاده بشه؛ فقط بايد مقدار مصرف و زمان‌بندي رعايت بشه تا ريشه‌ها نسوزن و pH بيش از حد پايين نياد.

از نظر نقش «سمي»، گوگرد سال‌هاست که به‌عنوان قارچ‌کش و کنه‌کش طبيعي در کشاورزي استفاده مي‌شه. روي درختان مرکبات، خرما، پنبه، توت‌فرنگي و بعضي محصولات ديگه مي‌تونه کمک‌کننده باشه براي کاهش جمعيت کنه‌ها و برخي آفات سطحي. مزيتش اينه که به‌شرط مصرف درست، تعادل بيولوژيکي محيط رو خيلي به‌هم نمي‌زنه و مثل بعضي سموم شيميايي، ردپاي سمي شديد و ماندگار باقي نمي‌ذاره. ولي بازم تأکيد مي‌کنم: دوز و زمان مصرف خيلي مهمه؛ چون همين گوگرد اگر در هواي خيلي گرم يا در دوز بالا استفاده بشه، مي‌تونه به برگ‌ها آسيب بزنه.

از نظر اقتصادي هم اين نوع گوگرد معمولاً قيمت مناسب و توجيه اقتصادي خوب داره؛ چون هم نقش کود رو بازي مي‌کنه، هم اصلاح‌کننده خاکه، هم تا حدي ابزار کنترل آفات و بيماري‌هاست. يعني به‌جاي خريد چند قلم محصول مختلف، بخشي از نياز رو با همين يک مورد پوشش مي‌ديد؛ به‌ويژه در باغ‌هاي ميوه که هم مشکل شوري و قليائيت خاک دارن، هم با کنه و بيماري‌هاي سطحي درگيرن.

اگر قصد استفاده داريد، بهتره قبلش يک‌بار آزمايش خاک انجام بدين تا مقدار دقيق و فاصله زماني تکرار مصرف مشخص بشه. مثلاً توي خاک‌هايي که pH خيلي بالا و شوري قابل توجه دارن، دوز بالاتري لازمه، ولي توي خاک‌هاي نسبتاً مناسب، مصرف بي‌حساب‌وکتاب مي‌تونه پُرنفع نباشه. همچنين براي استفاده به‌عنوان سم، بهتره دستورالعمل شرکت توليدکننده و توصيه کارشناس گياه‌پزشکي رعايت بشه تا هم گياه آسيب نبينه، هم آفت هدف درست کنترل بشه.

در مجموع، گوگرد معدني خوريان سمنان مي‌تونه يک گزينه خوب براي اصلاح خاک‌هاي شور و قليايي، افزايش قابليت جذب ريزمغذي‌ها، تأمين گوگرد، آهن و پتاسيم، و کمک به کنترل کنه‌ها و برخي آفات باشه؛ به شرط اين‌که با برنامه‌ريزي و بر اساس وضعيت خاک و نوع گياه استفاده بشه، نه صرفاً «هر چه بيشتر، بهتر».

براي آشنايي بيشتر با کودها، اصلاح خاک و مديريت آفات و بيماري‌هاي گياهي، پيشنهاد مي‌کنم مقالات سايت نارگيل را مطالعه نماييد.

برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر