زرد شدن برگ مطبق

ندا ضیابخشپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۲۸ امتیاز سوال: ۰
سلام خسته نباشید،روزتون خوش.. من گل مطبقی دارم که وقتی خریدم 4 طبقه بود،یه طبقه بعد یکسال اضافه شد،خیلی گل سبز و خوبی بود هیچ مشکلی هم نداشت،یه مدتی بود از خاکش کرم خاکی بیرون می اومد،چون داخل خونه بود خیلی اذیت می شودم همه کرم ها می اومدن بیرون،سم گرفتم برای از بین بردن کرم،چون سم ریختم کرم ها بیشتر بیرون می اومدن،گذاشتم بیرون روی تراس،هر دو روز من این سم با اب دادم و خوب شد،ولی بعد یه هفته اوردم داخل،دیدم نوک گل با طبقه اخرش کلا رنگش از سبز به زرد میزنه ولی خشک نشده،خیلی ناراحتم،بخاطر سرما فکر کنم به این حال افتاد،الان راهکاری داره که انجام بدم رنگش برگرده؟؟

پاسخ‌ها و گفتگو

فاطمه زواری
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۶۶۹ | امتیاز کاربر: ۶۷۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
1) از چه سمی استفاده کردید
2) چرا دفعات سمپاشی اینقدر زیاد بوده
3) نام گیاه شما چیست؟ آیا کاج مطبق است؟
4) اگر از سرما باشد با جابجایی آن به مکان گرم تر و مناسبتر باید در وضع گیاه بهوبدی حاصل شود (البته اگر دیر نشده باشد). ولی اگر ناشی از سمپاشی زیاد بوده شاید شاید با غرقاب کردن خاک به مدت 5 الی 10 دقیقه ) سموم اضافی از خاک شسته شوند.(پیشنهاد می کنم تا مشخص شدن نوع سم (تماسی بودن یا سیستمیک بودن) از این کار خودداری کنید) فعلا فقط گلدان را به جای مناسبتر انتقال دهید.
افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲
پاسخ کارشناس
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
همین طور است نباید به یکباره گیاه را به محیط بیرون منتقل می کردید نور مستقیم و سرما باعث صدمه دیدن گیاه شده.کاج مطبق جزء گياهاني است که رشد کندي دارد و اگر عارضه اي پيش آيد و ريزشي داشته باشد گياه ديگر قادر به ترميم خود نبوده و قسمتهايي که آسيب ديده به همان صورت باقي مي ماند .در عوض بايد مراقبت کنيد تا طبقات جديد رشد بهتري داشته باشند ،اگر شاخه هاي خشک شدند آنها را قطع کرده و به محل قطع پودر گوگرد و روغن والزين بزنيد.
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر