راهنمایی نگهداری بنفشه آفریقایی

مسعود  ایزدی فرپرسیده شده توسط: وضعیت: آفلاین بازدید: ۹۴ امتیاز سوال: ۱

باسلام

من حدود 2 هفته است بنفشه آفریقایی خریدم و تا اینکه گلدانش را عوض کردم گلهاش خشک شد و چندتا از برگهاش خراب شدن حال این سوال را دارم که چه مدت زمانی برای برگ دادن و گل دادن این گل زیبا باید صبر کرد وممنون می شوم مواردی که برای نگه داشتن گل لازمه را برایم ارسال کنید. در ضمن کود گل دهی هم که مخصوص بنفشه است را دارم ولی زمان و میزان کودهی را نمی دانم. با احترام فراوان

پاسخ‌ها و گفتگو

افسانه سادات فرود
تهران | آفلاین | پست‌ها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۱
پاسخ منتخب
امتیاز پاسخ: ۱
سلام
زمان مناسبی برای تعویض نبوده و احتمالا به دلیل جابجایی و تغییر شرایط و تعویض گلدان گیاه دچار شک شده ،ممکن است یک ماه طول بکشد تا مجددا گیاه سر حال شود (البته در صورتیکه که حین انتقال به ریشه ها آسیبی وارد نشده باشد )در صورتيکه نور و کود دهي مناسب باشد در تمام سال اين گياه گل دارد. اين گياه براي گلدهي به نور خوب حدود 10 تا 14 ساعت در روز نياز دارد.در نور کم دمبرگ ها دراز وبه سمت بالا کشيده شده و برگ ها تيره مي شوند. گياه از فرم پهن افقي خارج شده و به ندرت و به تعداد کم گل مي دهد.نور بيش از حد نيز موجب کاهش گلدهي مي شود.
دماي مناسب براي گلدهي بنفشه آفريقايي 18 تا 25 درجه است. دماي بالا مانع گلدهي مي شود.رطوبت نسبي خيلي کم و خشکي هوا نيز گاه موجب خشک شدن غنچه ها ميشود. در صورت خشکي بيش از حد هوا يک سيني پر از آب در نزديکي بوته ها قرار دهيد تا رطوبت نسبي افزايش يابد.جهت تقويت گياه از کود کامل مخصوص بنفشه آفريقايي طبق دستور استفاده کنيد.در بازار کودهاي مخصوص رشد و گلدهي بنفشه افريقايي به صورت جداگانه موجود و قابل دسترس است. نکته قابل توجه در استفاده از تمام کودهاي شيميايي رعايت دُز مصرف است.( به دليل مشکلات ناشي از تجمع املاح) هيچ گاه کود را به ميزان بيش از حد توصيه شده روي بسته به کار نبريد. بهتر است ميزان کود محلول در آب را کاهش داده در عوض دفعات استفاده را افزايش دهيد.(به طور معمول کود دهی هر دو تا سه هفته یکبار انجام می شود ،ابتدا کود دهی را نصف غلظت توصیه شده انجام دهید ،مثلا نصف قاشق چای خوری کود در یک لیتر آب حل شود و به مرور کود دهی را به مقدار توصیه شده برسانید )
برای دیدن پاسخ‌های بیشتر پایین‌تر بروید...

ثبت پاسخ یا نظر