پرسش در مورد کاج نوئل پرسیده شده توسط: غلامرضا رجبی ۹ تیر ۱۳۹۵، ساعت ۱۳:۱۳ وضعیت: آفلاین بازدید: ۹۹ امتیاز سوال: ۰ ▲ ▼ × باسلام نزدیک به یک ماه است که یک کاج نوئل خریداری کردم ،در ابتدا خیلی سرزنده و شاداب بود و هر روز یکی دو نوبت هم آب بهش اسپری میکردم و هفته ای هم دو بار بهش آب میدادم ولی بعد از یک هفته برگهاش شروع کردن به خشک شدن و ریختن البته بدون اینکه سبزی خودشونو از دست بدن میریزن و سر شاخه های اون هم دچار یک حالت افتادگی به سمت پایین شدند، الان خیلی از شاخه های اون داره خشک میشه، در صورت امکان راهنمایی بفرمایید یکی در مورد علت خشک شده و افتادگی شاخه ها ویکی هم راجع به میزان صحیح آبدهی اون در این فصل و آیا کار درستی هست که با آب پاش بهش آب اسپری کنیم یا نه ناگفته نمونه که این گیاه رو با کمی فاصله از شیشه پنجره قرار دادم و خیلی هم در معرض باد کولر نیست . با تشکر
افسانه سادات فرود تهران | آفلاین | پستها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲ پاسخ منتخب ۹ تیر ۱۳۹۵، ساعت ۱۶:۴۳ امتیاز پاسخ: ۱ ▲ ▼ × آبياري زياده از اندازه و بيماري قارچي باعث اين عارضه ميشود، آبياري را متوقف کنيد تا سطح گلدان خشک شود سپس آبياري را با ميزان کم تري انجام دهيد ،در طي اين مدت از کود دهي و يا تعويض خاک اجتناب کنيد چون ممکن است باعث بد تر شدن اوضاع شود ،اسپری آب روی برگ ها را نیز متوقف کنید.يک قاشق چاي خوري قارچ کش مانند بنوميل را در يک ليتر آب حل کنيد به صورت آبياري به خاک دهيد 15 روز بعد مجددا محلول سم را به خاک دهيد .قبل از آبیاری سطح خاک را به اندازه یک بند انگست لمس کنید اگر رطوبت کمی حس کردید یعنی زمان آبیاری فرا رسیده است .
غلامرضا رجبی اصفهان | آفلاین | پستها: ۱ | امتیاز کاربر: ۱ نظر کاربر ۹ تیر ۱۳۹۵، ساعت ۱۸:۴۹ امتیاز پاسخ: ۱ ▲ ▼ × با تشکر از زحمت شما
افسانه سادات فرود تهران | آفلاین | پستها: ۳۰۶۸۹ | امتیاز کاربر: ۱۶۵۴۲ پاسخ کارشناس ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ساعت ۱۵:۲۱ امتیاز پاسخ: ۱ ▲ ▼ × موفق باشید .